Thursday, October 29, 2009

saja gatal-gatal buat PASSWORD PROTECTED...passwordnya ialah PASSWORD

actually
saya ada banyak entry yang telah diprivatekan
saya ada juga terpikir nak buat entry password protected lor
tapi
tapi
tapi
last-last saya privatekan ajer
leceh pula password password ni
dasar pelupa...takut lupa password
lagi pun dah set password tu
maknanya tak nak kasi orang lain baca ataupun sesetengah orang baca...
maka lebih senang privatekan aje
.
.
.
entry ni tak ada kaitan dan sangkut paut dengan yang hidup dan yang mati yaaa...
just sebab saya gatal sangat nak try buat entry PASSWORD PROTECTED
hohohohohoho

No comments:

Post a Comment