Wednesday, October 7, 2009

sawsawlady jejak kasih

almost 10 tahun...10 tahun...OMG!@!10 tahun tu....bayangkan masa tu lepasan stpm...kini telah menjadi isteri orang...mak-mak orang...OMG!!! 10 tahun dah berlalu...[angka yang sebenar ialah 11 tahun...]
.
.
[dalam tempoh 10 tahun ni, saya hanya keep in touch dengan ami, mery, hui lee, sheow ching...yang lain semua...asalamualaikum walaikumsalam...]
.
.
tak sangka semalam berjaya menjejak kasih seorang lagi kawan lama melalui mak aji...wawa...
Photobucket
wawa dan anaknya...
.
.
dalam ingatan saya yang agak kabur [jenis manusia yang tak suka ingat...tapi kalau bab-bab sawsomi...sampai masuk kubur pun boleh sampai panjat keluar sampai membilang satu per satu...macam laaa diri ni terlalu perfect...]
...wawa seorang yang sangat soft, lembut...rumah dia sangat besar...ada kucing yang kembang-kembang bulu...mak dia sangat peramah...dia sering bawa roti home made ke sekolah...then study group [borak-borak group] mesti diadakan di rumah dia sebab rumah dia ada air cond....hahahahahahaha
.
.
terharu sangat-sangat dapat khabar berita kawan-kawan lama
dan paling gembira semuannya baik-baik belaka dan sihat-sihat belaka....
.
.
p/s : ramai kawan melayu yang nak jejak kasih dengan saya

5 comments:

  1. i cakap i dah beranak enam dan dia percaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    masalahnya..
    i langsung tak rasa bersalah!!!!!!!!!!!!
    huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. baju skolah dia slalu kedut kedut sebab malas nak iron walaupun dia orang kaya sedangkan baju kita pula selalu kemas rapi [digosok emak] padahal kami cuma berlagak kaya saja!! and seriously, membawa home made bread ke skolah pada ketika itu dirasakan seperti sangat hebat dan sangat kaya!!
    hahahahaha!

    ReplyDelete
  3. comelnya ank kawan oli tu..gebu jea pipi ank dia..geram

    ReplyDelete
  4. comelnyer kawan ko tu...
    bestkan bila dapat jumpa balik kawan lama..

    ReplyDelete
  5. ahahah
    oli2
    lawak sungguh ko ni..
    nak terburai perut ayu baca you punyer entry latetly.
    nak2 psl lapor diri n also psl luar stesen.
    ahahahahahhahaha!!!
    sakit perut nih!
    tak tahan!

    ReplyDelete