Tuesday, October 13, 2009

siaran ulangan dari bukit beruntung

Tahun ni ramai yang dapat baby BOY!!!
contohnya anis, norsham, makcik rehan, izan..
[ataupun lebih tepat, mereka yang nak boy...telah pun dikurniakan baby BOY]
Macam tahun 2007,
ramai sangat baby girl...termasuk sawbebe...
.
.
lepas berduka cita kat perak,
kami pun bertolak balik ke home sweet home
then, bersinggah kat bukit beruntung melawat izan yang dalam pantang [tujuan ke-2] dan melawat new born baby [tujuan utama]
.
.
Photobucket
izan dan babynya...izan tu sepupu sawsomi...
.
.
Photobucket
the baby...lupa nak tanya nama baby...sebiji muka kakak dia yang kedua...
.
.
Photobucket
kalian kakak yang bermain sendiri dan sekali sekala datang kacau baby...

1 comment:

  1. alao looooo comelnya baby..bila tgk baby mcm nak tambah ank la plak skang nie

    ReplyDelete