Tuesday, October 6, 2009

terperanjat mak aji

sedang di'interview oleh mak aji thru YM...
[mak aji tu kawan sekolah menengah]
.
.
dia terperanjat
dia terkejut
dia macam tak percaya
bila
tengok gambar ni kat fb...
Photobucket

.
.
sangat ketara dah lama tak contact dan tak ada berita masing-masing...
.
.
saya jumpa balik dia
tahun lepas kot,
dia add saya kat friendster
.
.
then sebelum raya
saya saja suka-suka search dia kat fb
.
.
terkejut beruk juga dia pun dah kawin
[terkejut sebab dia tak ajak saya...kakakaka]
.
.
then balik dari raya....
terus keep in touch!!!
.
.
hope frienship forever dan ever laaaa..
.
.
.
saya ni di'besar'kan oleh nasi lemak mak aji tau!!!
setiap hari akan order nasi lemak sebungkus dengan mak aji...
rindunya dengan nasi lemak mak aji
rindunya dengan zaman sekolah...
[1st time rindu dengan zaman sekolah menengah]

1 comment:

  1. FB mendekatkan ngan teman yg dah lama menghilangkan diri

    ReplyDelete