Thursday, October 22, 2009

u ingat u sin chan meh?

Photobucket
pagi ni
[8.30pagi]
masa saya nak pergi kerja
saya ternampak
ah sou kutip sampah
sedang buat pose ni kat tepi longkang
OMG!!!
dia KENCING kat situ dengan GAYA macam tu!!!
pastu sangat deras pula sehingga saya pun boleh dengar!!!
[entah ada terkena seluar dia tak?]
then, dia pakai seluar dia dan beredar begitu saja
[pastu dia tekan butang lift...pastu penghuni kat situ pun tekan butang llift...pastu...hohohoho]

4 comments:

  1. kakakaka naik bulu roma aii baca hihihi

    tapi itu sin chan saya manyak suka marr hihihi

    ReplyDelete
  2. uweeeeekk....!!!!

    ada sorang pompuan kat umah saya, tiap kali naek lif dengan dia, dia akan tekan butang lif pakai kunci... tak kira laa kunci umah atau kereta..

    Lepas ni nak buat style mcm tu jugak laa... kita tak tahu jenis kuman apa yang ada kat button lif tu... for sure, lif umah u ada kuman air kencing uweeeeeeeek...

    ReplyDelete