Monday, November 30, 2009

:: 99 HTN :: ayam korban

Photobucket
kari ayam yang sepatutnya dimasak pada raya korban...
namun disebabkan masalah teknikal yang tidak dapat dielak,
maka semalam ayam ni baru selesai jadi ayam korban untuk perut kami!!!!
sungguh sedap sekali makan dengan roti!!!!
marvelous!!!
.
.
sungguh dugaan nak masak kari ayam ni!!!
mula-mula kena bergaduh dengan uncle yang juai perencah di flat rumah mimi...
kemudian cari kelapa satu pandan cahaya tak jumpa....then dimarah oleh pekerja kedai india yang sungguh tak ada kepala otak...i sumpah i tak akan dibuat macam sampah untuk kali ke-3...celakak betoi kedai india tu...kalau i ada death note, i akan tulis nama uncle cina dan pekerja kedai india tu dalam death note i...
.
.

3 comments:

  1. oli pki santan fresh @pun santan kotak?

    ena pki santan kotak ajer hehehehehhe kes malas nak perah santan hehehehehe

    ReplyDelete
  2. nampak sangat sedap wat air liur meleleh2 hihihi

    ReplyDelete