Wednesday, November 25, 2009

:: 99HTN :: tekanan darah rendah

saya mc isnin lepas akibat migrain [alasan utama ialah nak ke lcct]
.
.
doc cakap tekanan darah saya rendah...that y saya migrain, cepat pitam, cepat letih lesu akibat darah tak sampai ke otak...[apa yang i faham laaa]
.
.
then doc kasi vitamin...i ingat vitamin C ke A ke...tadi, time i ambik gambar vitamin ni, baru i perasan ...ni vitamin tambah selera makan...doc oiiii...cheq diet oiiii...hang nak aniayai cheq ke? ish ish ish...doc ni...macam laaa ada dendam dengan i...
.
.
vitamin yang besar macam anak gajah...setiap kali telan mesti tersekat kat tekak...
Photobucket
.
.
me and bebe dinner
Photobucket
sup bayam...
[sungguh memalukan...sampai sayur bayam pun tak cam...siap tanya orang kedai...mana satu bayam...]

5 comments:

  1. oli kalau tgh diet ni mesti nak kena amalkan makanan yang berkhasiat lor.. dulu kita pun selalu kena tekanan darah rendah ni... kerang, hati ayam selalu gak makan... so pasni kena rancang la pemakanan yer..

    ReplyDelete
  2. besarnya ubat tu..

    umairah suka betul mkn bayam..klu blh dia nak mkn tu ajer..nasi taknak mkn

    ReplyDelete
  3. salam akak..vitamin tue name dia betaton ka?sy ade gak ambik b4 nih cz kurang darah gak tp tak la serius,alhamdulillah.rupa vitamin dlm gamba tu sama cm sy ambik aritu..mmg besa..betul kata akak,vitamin tu mmg lapar.so,sy tak ambik dah pown

    ReplyDelete
  4. Oli..get well soon..eh Oli,kita rasa kita pernah ambik the same vitamin too sebelum.Penah ada experience tekanan darah rendah..quite gangerous tau masa saya kat collegue dulu mudah collapse..apa2 semoga Olie cepat sembuh ok sian babe..

    ReplyDelete
  5. Kalau memudaratkan.. BETTER START MAKAN NASI SEMULA

    ReplyDelete