Thursday, November 19, 2009

anak mery kim

hot n fresh from oven!!
.
.
Photobucket
anak perempuan kepada mery kim yang lahir pada 17/11/2009...
anak yang belum diberi nama...
mery kim, anak hang comel betoi laaaa...tak macam muka hang pun!!! macam muka laki hang [sebenarnya saya tak nampak pun macam muka siapa-siapa...tapi ami pandai lor...dia sekali tengok aje dia dah nampak bibir siapa, hidung siapa...hebat kan!!!]
[percaya tak...mery kim kawin sampai dah dapat anak...kitaorang [me and ami laaa] tak pernah jumpa suami dia live...kedekut betoi asyik dok sorok laki]
[kakakakakaka...kasi dia hot sikit]
.
.
apa-apa pun,
tahniah to both of u dah jadi mak bapak orang!!!!
.
.
p/s : hoiii mery kim, hang boleh tinggalkan anak hang kat mak hang lagi ke?
[kalau dah tengok mata anak yang bersinar-sinar, hang masih sanggup tinggalkan anak kat mak hang, hang memang HEBAT lor!!tabik spring!!!!]

No comments:

Post a Comment