Monday, November 16, 2009

bebe school punya concert & graduation 2009[part1]

Date : 15/11/2009 ahad
Time : 8.30am
Venue : SK Pandan Perdana
.
.
.
Kami tiba di sana 9 pagi....
biasalah...VVIP kan!!!
Harus semua orang tunggu VVIP kan!!!!
Photobucket
VVIP baru tiba!!!
.
.
Photobucket
mak bapa!!!
.
.
Kami ingat kami just attend sebagai mak bapa yang prihatin dengan aktiviti anak-anak di sekolah aje...mana tau sebaik aje sampai, guru besar terus dukung bebe masuk ke dalam bilik persalinan...terkejut juga....bebe ada naik pentas ke? bebe ada buat persembahan ke? tapi teacher tak bagi tau pun...[nasib baik kami hadir sebagai mak bapak yang kepochi...kalau tak, tak ada peluang laaa nampak bebe membuat persembahan...walaupun hanya menjadi little biri-biri aje]
.
.
Photobucket
sawsomi!!!
.
.
bila saya ada, bebe start laaa nak mengada-ngada...apa-apa pun tak nak dengan teacher dia...so, saya terpaksa tolong salin baju untuk bebe...costum biri-biri yang bercirikan arnab!!!
.
.
alamak!!! cute betoi bila tengok anak bertransform menjadi biri-biri yang bercirikan arnab!!! excited tu tak payah nak cakap laaaa...tak sabar-sabar nak tengok anak buat persembahan walaupun dah agak dia hanyalah berwatakan biri-biri....tapi sebagai mak bapa, kita tetap excited walaupun anak kita hanyalah biri-biri...bayangkan kalau anak kita tu penari utama...mesti saya pengsan kat situ akibat terlalu excited....
.
.
Photobucket
biri-biri dengan daddy biri-biri!!!
.
.
Biri-biri main kejar-kejar sebelum sampai turn dia naik pentas
Photobucket
.
.
Ni persembahan yang pertama!!!!
Photobucket
nyanyi lagu negaraku dan andai ku tahu!!!
.
.
ni persembahan yang kedua...
Photobucket
nyanyi saya anak melaysia....
.
.
nilah kumpulan yang nyanyi ...'tengok dalam air, ada bayang-bayang, campak satu batu...bayang pun hilang...'
Photobucket
.
.
ada persembahan tarian cina tak ambil gambar sebab terlalu sibuk nak rakam bebe menari kat bawah pentas....
hehehehehe...biasalah...mummy yang terlalu excitedkan!!!

2 comments:

  1. sama lah jugak dengan firdaus.
    tak kasi tau dia ade masuk acara...sampai ckp .cikgu suh bawa buku ..udah kty cakap..malam ni bukan nak belajar..kena bawak buku ..
    sekali sampai sekolah..buku tu rupanya nak dibaca..udahnya ..ayahnya pusing balik amik

    ReplyDelete
  2. alahai..x sabar tunggu my nuha besar..mesti over excited mcm you jugak...hikss

    ReplyDelete