Tuesday, November 3, 2009

birthday bash ::safi::umar::

thanks sha (mama shazura) [http://mamashazura.fotopages.com ] sebab sudi menjemput kami birthday bash anaknya...safi dan umar...
.
.
lepas nikah angah, kami bergegas dari PJ ke rumah sha....sampai hadiah untuk budak pun tak sempat beli....ampun safi dan umar!!!
.
.
sampai sana dah 5 lebih, tapi nasib baik belum potong kek lagi...so sempat laaa nak tengok birthday girl dan birthday boy 'cincang' kek...
.
.
Photobucket
kakak safi dan adik umar...kek kakak safi cantik kan...kakak safi pakai polka dot, kek barbie pun pakai baju polka dot...cantikkan...
.
.
Photobucket
time ni tengah nyanyi lagu 'apa u u' versi sawbebe...
.
.
Photobucket
safi dan sofea
.
.
Photobucket
sedap cupcake!!!
.
.
.
kami singgah sekejap aje kat rumah sha...sebab malam nanti nak bergegas semula ke PJ...sorry banyak-banyak sha sebab tak dapat nak meluangkan lebih banyak masa untuk bergosip..maklumlah kita kan dah 10 tahun berpisah!!! kakakakakakakakaka
.
.
.
sha,
gambar-gambar yang 'cantik' dah diupload ke fb!!!

2 comments:

  1. patung barbie ngn besday girl .sama baju nya

    ReplyDelete
  2. wah wah wah.....cepat lagi oli buat n3 bday safi n umar...sha pon tak sempat update blog lagi...hehehehe.....oli...sha grab gambar2 dari FB oli yek...gambar kat my photog tak siap lagi nih....diorang hantar CD next week kot....tak sabar nak buat n3.....kalau takde gambar cam tak best....minta izin yek....

    ReplyDelete