Thursday, November 12, 2009

budak gedik baru nak pi sekolah!!

sebelah pagi too bz...
sebelah petang mencuri masa lepas lunch update blog...
[apa motif tulis semua ni?...nak bagi tau siapa? bukannya boss baca blog pun...i think dia memang tau kitaorang menyetankan diri waktu kerja...dia sebelah mata BUKA, sebelah mata TUTUP...janji kerja siap....itu dia punya style....tapi jangan MELAMPAU sampai naik duduk atas kepala botak head dia laaaa]
.
.
tadi lunch dengan sawsomi, sawbebe dan amimi....sawsomi hari ni masuk kerja lewat...[sebab semalam buat kerja sampai 3 pagi sambil menonton bola siaran ulangan...then pagi ni tak boleh bangun pagi...so, lepas lunch baru pi kerja....]...sawbebe pun masuk sekolah lewat lor...bayangkan kalau betoi betoi sekolah...cikgu dah habis belajar...semua pelajar dah balik...sawbebe baru nak pi sekolah...ish ish ish...ingat sekolah tu bapa dia punya ke? boleh suka-suka pi pukul berapa...
.
.
Photobucket
budak gedik...
.
.
Photobucket
ni gedik nak bergambar dengan sawdaddy pula....
.
.
pastu sibuk nak ambik gambar saya dan amimi...kitaorang kan low profile...of course tak letak gambar kat sini laaaa....[actually gambar terlalu hodoh...baca betoi betoi...gambar yang hodoh...bukan orang yang hodoh...that y tak ada keberanian nak tayang gambar yang hodoh...]
.
.
saya makan keu tew + mihun latna

2 comments:

  1. samalaa cam bos saya dia x kisah nak lepak ke hape janji kerja siap :)

    ReplyDelete
  2. ha ah bos kite pun..bos camni bes kan..bos ite siap ikut RCK aka Rombongan Cik Kiah..jd klu g bfes blk lmbt kite kua dgn bos..keh3x strategi yg bgs...

    ReplyDelete