Monday, November 30, 2009

dia perasan cantik...hakikatnya is sangat hodoh [bukan bebe yang hodoh laaaa]

sawbebe main sampai tak ada benda nak main, sampai cover sarung bantal [nenek i yang buat,sarung yang serupa dengan bedung untuk dibedung kat bantal untuk mengelakkan sarung bantal kotor....] pun dia jadikan apron pakai kat badan dia...
.
.
memandangkan saya terlalu senang, dan tangan pun ada sedikit gatal nak jahit...maka saya pun keluarkan kain yang saya tersilap gunting...dan baju lama sawbebe yang dah koyak...
Photobucket
orang yang tak pandai akan mencatat kat dinding apa yang dia telah buat...[untuk kebanggaan diri sendiri di masa hadapan...]
.
.
Photobucket
bebe perasan sangat cantik dengan memakai apron yang mummy dia buat sehingga tak nak buka walaupun nak keluar ke khalayak ramai!!! sungguh memalukan...[actually sungguh membanggakan...hehehehehe]
sepatutnya bunga dan daun terdapat pada apron, namun disebabkan tiba-tiba dilanda kemalasan...maka projek tertangguh....siap apa yang patut aje...
.
.
Photobucket
pandangan sisi yang sangat hodoh!!!!
.
.

4 comments:

  1. bunga yg kat baju tu oli buat sendiri ker..cantik la...

    ha'ah la sama la boss suami oli tu ngan muka pelakon tu..

    ReplyDelete
  2. order satu nak suh cik mya masak kat umah hihihi

    ReplyDelete
  3. nape dia nak sangat paki apron tu

    ReplyDelete
  4. hahaha sungguh cute laa bebe
    especially dari sisi depan
    hehe..

    ReplyDelete