Saturday, November 28, 2009

hati terlalu frust,maka pun pi tengok 2012, mana tau....

ni kejadian 23 nov...
dimana saya mc...
[sebab utama nak hantar sawsomi ke airport]
sejak saya dilahirkan, inilah kali pertama saya drive [pi balik] sejauh 120km...
[rekod! rekod!]
[rasa bangga dengan diri sendiri {perasaan perasan yang sungguh tak sedar diri} sebab saya pandang kebawah... that y saya rasa bersyukur....kalau saya pandang ke atas, mesti saya kecewa macam nak mati kerana orang lain drive ulang alik highway utara-selatan pi balik 10kali...compare dengan i punya 120km...]
.
Photobucket
tengah membersihkan sawbebe yang muntah dalam kereta akibat kehandalan ke'drive'an mummy dia yang boleh menyebabkan kemabukan....
.
.
Photobucket
sungguh tak best permandangan ini...
ada permandangan yang lagi saya tak boleh tahan iaitu sawsomi dan boss mudanya yang sama-sama tarik luggage sama-sama meninggalkan saya....hehehehehe....[sungguh best berangan-angan]tapi hakikat is hakikat lor....maka saya pun pulang dengan kehampaan
.
.
untuk mengelakkan menangis di rumah...maka saya ajak my sis pi tengok wayang... tengok 2012...
Photobucket
secara keseluruhan movie ni ialah....
cisss!!!
anak perempuan presiden terlalu mirip kepada boss muda sawsomi...
Photobucket
[credit to google]
serius...sangat mirip ok!!!
.
.
kesudahanya
saya dan sawsaomi gaduh besar walaupun dipisahkan oleh lautan china selatan...

5 comments:

  1. Sabar Oli..gaduh2 tu adat la berumah tangga kan..sabar ye..sian Sofea..2012 tu memang tak best ker?saya baru plan nak pegi tgk

    ReplyDelete
  2. salam oli.. sofea masuk nengok wayang citer 2012 ke? terrer sofea nak masuk wayang.. cik mya x mauuuuuuuuuu dia takut gelap

    eh yaa lorr muka dia iras2 sama laa

    re = time kasih olie

    ReplyDelete
  3. saya fahm perasan kak oli sbb imaginasi saya pon sangat kaya raya gak.
    hmmm, mmg tak best kan feelings nie.
    klu saya pon dah g buat aktiviti lain tok lupakan sekejap per yg buat saya marah kan.

    p/s : penah saya mengalami situasi ni sebelum kawin. sangat marah {time ni kt hentian putra} saya balik nangis2 n tinggal kan emak kejar dari belakang. i rasa tercabar, lagi plak pompuan tue pakai seksi yg menampkan lurah dendam. tak dapat bayang kan macam mana dia dok sebelah2. mmg sakit hati sampai sekarang ingat tau. perasaan yg tak best terbuku dalam otak. klu bole nak erase tapi sangat susah laaa...

    ReplyDelete
  4. salam kenal kak oli........muke tu sebijik same ngan muka akak...... :-)

    semoga sukses 99HTN

    ReplyDelete