Friday, November 20, 2009

kembang..kembang..dan terus mengembang...

semalam saya tukar gambar profil fb...
gambar lama...gambar tahun lepas...gambar saya berambut pendek...
tiba-tiba,
ami puji lawa!!
then,
sawsomi pun puji lawa!!!
Photobucket
[kenapa masa saya rambut pendek,saya rasa diri saya sangat tak sesuai dengan hairstyle tu dan sangat hodoh ler...?]
.
so,
sekarang
saya tengah penuh semangat nak gunting rambut pendek akibat dah 2 orang puji saya lawa rambut pendek
[actually, saya pun ada sikit sikit rasa lawa bila me rambut pendek...]
kakakakakakaka
sebab
masa rizal nikah bulan oktober hari tu...
lepas selesai nikah,
kita orang pergi ke rumah ali beraya...
then kat album kawinnya ternampak me yang rambut pendek...
me macam nak curi gambar tu aje...
[tapi bila wife ali suruh saya ambil aje gambar tu, dia cuci lain nanti...saya dengan malu-malu menolak pelawaannya...sekarang menyesal macam nak mati]
nasib baik saya pandai...
saya tangkap gambar pada gambar...
hehehehehehehehe
Photobucket
tiba-tiba terasa diri lawa pula...sungguh-sungguh tak tahu malu betoi!!!!
[kalau kita tak puji diri sendiri, siapa lagi nak puji kan!!! kita sedar siapa kita....dah laaa miskin pastu hodoh pula....huhuhuhuhuhu...tiba-tiba rasa dunia ni tergelap seketika!!!!]

2 comments:

  1. memang comey pun ..
    muka oli sesuai kot rambut pendek..cam budak sekolah .muda belia gitu ..

    ReplyDelete
  2. yup u look much better with short hair

    ReplyDelete