Thursday, November 5, 2009

Orang biasa-biasa di dunia ni dengan cita-cita yang kecil-kecilan

dalam keadaan kegawatan poket-no-money, masih tertanam cita-cita nak ke sana
Photobucket
.
Photobucket
.
.
KARAMBUNAI
.
.
sawsomi tengah kumpul duit komisennya untuk membawa anak bininya ke sana...tapi si bininya pula planning nak tinggalkan anaknya...[konon-konon nak ikut rentak mei mei yang hati kering...hati kering ke kering hati?]...Tengok laaa setakat sejauh mana kekeringan hati saya? rasanya 99% akan angkut sekali sawbebe tu...
.
.
Sesuai ke ke sana bulan 12? masa tu musim apa ya? mungkin ke tiba-tiba tsunami...choiiiiii choiiiii...touch wood touch wood...ludah ludah then cakap yang baik-baik....
.
.
.
.
siapa pernah ke sana...mai laaa share info dengan saya?

4 comments:

  1. oli, x pernah pergi lagi ler...tp insya allah bulan 1 kami ke sana.....3 family join kami ke kk....tp x sure sampai ke tak ke karambunai tu....cantik giler kan tempat tu....

    ReplyDelete
  2. kumpul duit jgn tak kumpul..tapi mmg cantik la tempat tu..suka tgk pasir pantai yg memutih tu..aman damai jea kan

    ReplyDelete
  3. oli.... bawaklaa saya sama (sambil dok kelip2 mata hihihi)

    ReplyDelete
  4. yang penting cita2 tu mesti mau ada..
    nak itut..hehehehhe

    ReplyDelete