Wednesday, December 16, 2009

1 year anniversary of sawsawlady dot com

Photobucket
[credit to google]
dah lepas
[baru tadi tiba-tiba teringat]
13hb hari tu...
.
.
.
.
dalam blog ni....
ada sweet
ada masam
ada pahit
ada pedas
pelbagai rasa ada dalam blog ni...
.
.
Di sinilah i curah segala-gala perasaan i
yang terbuka dan terpendam!!!
[yg terbuka u all boleh baca, yang terpendam tu i private kan supaya sawsomi tak boleh baca!!! sekarang ni i sengaja bubuh password supaya 'ada orang' hanya boleh benggang dengan tajuk entry dan tak dapat baca isi kandungannya...]
.
.
terima kasih kepada u, u and u yang enjoy baca blog i dan tengok gambar i [my bebe laaaa]!!!
blog i yang biasa-biasa dengan coretan kehidupan asam garam i yang biasa-biasa kerana i hanyalah orang biasa-biasa yang hidup di satu penjuru kecil yang biasa-biasa di dunia ni...
[that y bercita-cita besar nak pi jalan negara orang]
kepada mereka yang tak penat-penat bagi baca, komen, nasihat...thank you very much tau!!!!
i sangat happy boleh dapat sokongan sedemikian!!!

8 comments:

  1. dulu baca sahaja blog ni tanpa tinggal jejak, tapi skang dah tinggal jejak.hehehe

    ReplyDelete
  2. hepi anniversary sawsawlady dot com.. saya pun baru perasan huhuhu blog saya yesterday

    ReplyDelete
  3. sebab anniversary kita dekat2 so saya hadiahkan awak susu friso tuk bebe n hpone samsung tuk u.. pun claim nuffnang yer hahaha

    ReplyDelete
  4. really enjoy to read ur blog kak oli

    ReplyDelete
  5. blog tempat curahan rasa hati kita kan

    ReplyDelete
  6. re = lepas berpeluh jalan kaki cucilah muka guna sk2.. x pe2 lepas nie kita naik MAS.. then dok berintenet guna digi broadband hihihi

    ReplyDelete
  7. happy 1st burfday sawlady dot com.... semoga dapat 16K dari abang nuff so boleh continue bayar ini dot com lorr....

    ReplyDelete
  8. happy 1st anniversary sawsawlady dot com...kalau en blogger tak buat hal..sure sawsawlady dot com xde di lahirkan oli....

    ReplyDelete