Wednesday, December 30, 2009

25 hari tu

cakap tak serupa bikin lor!!!
cakap nak naik bus hop on hop off, last-last pi tangkap gambar pokok krimas aje kat times square dan pavilion...
di bwah ni adalah gambar me, bebe, mimi, my sis pergi gila-gila kat sana!!!

times square
Photobucket
....macam turun salji...
.
.
Photobucket
jalan ke pavilion
.
.
Photobucket
kami sesat di pavilion!!!
.
.
Photobucket
mimi, dah practise ibu jari kaki u?
.
.
Photobucket
bebe
.
.
more picture kat facebook!!!!

2 comments:

  1. tak payah naik bas hop tuuu, naik MAS jer.. si bebe ni dah besar, bila nak tukar susu Friso plak?

    ReplyDelete
  2. uiks..macam mana bleh terangkat ibu jari tu.tetiba aku pun nak try angkat.

    ReplyDelete