Thursday, December 10, 2009

:: 99HTN :: bila marah, perut sangat lapar!!!

2 3 hari ni kan
emosi i tak stabil
asyik nak marah ajer
[rupa-rupa period mau datang memang kepala angin satu badan]
so,
bila marah-marah
perut pun banyak lapar lor!!!
Photobucket
sila ambil perhatian para juri 99HTN!!!
i tau peluang i untuk menang adalah sangat tipis...
tapi tapi tapi
kalau tak ada perasaan bersalah [sebab makan nasi] macam rasa bersalah pulak [sebab makan nasi]
.
.
actually
semuannya salah terung tu!!!
celakak punya terung
asyik dok memanggil i
'makanlah i...makanlah i...'
i pun makanlah dia!!!
tapi tak best lor kalau makan dia saja
kenalah makan dengan cik NASI...
barulah SEDAP macam nak mati!!!!
NASI itu memang heaven!!!

7 comments:

  1. salam....

    kita pon kalo tengok lauk2 yg bersambal ni...cannot tahan la...tapi sbb 99htn makan ngan roti pon ok la...asal dapat makan sambal tu huhuhu

    ReplyDelete
  2. oli... waaa... sgt heaven lor.. my favourite!

    ReplyDelete
  3. yang..aku pun pantang tgk terung masak sambal tuh..
    sib baik aku tak nampak dpn mata niha..
    kalau tak dah sure aku belasah gak...

    ReplyDelete
  4. Aku pun menjejeh2 air liur kat keyboard ni..
    Sangat suka sambal terung camtu..
    Ndak lak klu sambal tu manis2 sket..

    Lamanya lagi 60 hari nak abih :((

    ReplyDelete
  5. hahahaha..lawakla..hanya kerana terung..ekeke:p

    ReplyDelete
  6. walaupon x suke sgt kt terung, tp tetap terliurrrrrrrr tgk nasik ngan sambal terung ni... rase mcm nak lari skrg turun bawah, pg carik nasik.... owhhh no

    ReplyDelete