Thursday, December 3, 2009

:: 99HTN :: ketupat daun palas from loqstaq

Photobucket
terima kasih makcik kerana teringat kat saya yang mengidam ketupat daun palas made from loqstaq....
terima kasih kpd tukang yang sudi angkat ketupat ni!!!
terima kasih kat ami yang pasti memaksa emaknya mensedekahkan ketupat untuk i!!!
apa-apa pun
terima kasih kat korang!!!!
me akan makan dengan jimat cermat tanpa share dengan penghuni di rumah me!!!
.
.
.
zel,
penganjur 99 HTN dan wahai juri yang tersembunyi....
adakah ketupat ni terkategori dalam golongan NASI?

5 comments:

  1. anak dara muda yang semakin tuaDecember 3, 2009 at 12:38 AM

    weh.weh.weh.
    makan kongsi kongsi weh..

    ReplyDelete
  2. nampak macam nasi jer..hihihihi

    ReplyDelete
  3. ramai yg bertanya ni....semuanya kena tanya pd kak zel, adakah ketupat, pulut dll seangkatan dgn nya termasuk kategori nasi...?

    ReplyDelete
  4. Eynda dah makan ketupat daun palas raya pertama :-p
    Kontroversi jugak la...ada yg kata nasi...ada yg kata pulut...memang pulut pun kan...kalau masak beras pulut tak jadi nasi...jadi pulut la :-D
    Ntah le...

    ReplyDelete
  5. saya pun suke makan ketupat daun palas nie..

    ReplyDelete