Tuesday, December 15, 2009

adakah siapa-siapa terasa....?

berhubung dengan perkara di atas, i ingin mencermin diri i dengan entry amy http://sweetdarling79.com....
tak mungkin i itu A lor ...hehehehehee [sungguh perasan]
tapi...
i mungkin itu orang A dalam blog i lor!!!!
.
.
.
adakah siapa-siapa yang terasa dengan i?
sebab
sebab
sebab
u all rajin komen kat blog i
tapi i pulak haram tak tinggal jejak kat blog u all....
i bukan tak nak komen tau...
tapi i tak pandai nak tulis komen...
otak i tak bijak nak tulis komen!!!
[sampai nak balas sms kawan pun i mintak pandangan penasihat]
komen-komen yang i paling terer is
'comeinya'
'cutenya'
'kesiannya'
hohohoho
kelihatan sungguh plastik kan!!!!!
.
.
kalau ada siapa-siapa terasa [macam nak bagi pelempang kat i]
ampun banyak-banyak ya!!!!
i bukan sengaja!!!
soli...soli...soli...soli....
.
.
.
ohya!!!
pasal bunga kait tu!!!
i dah kait sampai ke bulan !!!!
tertunggang terbalik i kait sampai mata keluar bintang
masih tak boleh nak siap-siap...
huhuhuhuhuhu
hati semakin cemas!!!
[eliss punya dah minta alamat pun belum hantar lagi....nampak sangat i ni suka menangguh...]
emmmm...
boleh tak i bagi SEKUNTUM aje?
[malu malu malu]
[lari 100 meter]

5 comments:

  1. hahaha..boleh laa sekuntum pun..utk ai sorang jer la kan?? larikss

    ReplyDelete
  2. saya xde perasaan terasa.sbb saya tau dari dulu oli ada cerita,oli ada prob ngan nk bg komen..hihi.saya dah paham.kepada sesiapa yg terasa tu xyah la simpan perasaan tu.buangkan je.buang masa je ada perasaan tu.sgt xsyok wooo..hihi

    oli, kesian u kena kait bunga tu..psst, xpayah kaitkan untuk saya ye.oli buatkan je untuk yg lain tu.saya punya xpyh pun xpe.kesian kt oli nk kena kait.bukan senang woooo...makan masa tau..

    ReplyDelete
  3. kena terjah dulu la nak tgk sama ker tdk..

    hehehhehehe biasa la bila bos takder mmg staff akan sama kot
    klu blh nak tido ajer bawah meja hehehhehehehe

    mmg semangat suami oli tarik tali

    ReplyDelete
  4. kty takde terasa ngn oli..
    sbb kty tau ..kawan rapat kt y pun jarang tinggal kan komen..tp tau diaorg rajin masuk ..cenggitu gak kty ..kadang masuk..tp tak sempat ..atau takde apa nak komen..lebih selesa baca..dr komen..

    ReplyDelete
  5. syyyy... slow2 bisik kat telinga u...

    entry tu sebenarnya i mau perli A lor (kalau A sudi jengah blog i, dia akan terkena laa perli i ni, kalau dia tak baca, sia2 sajer lor)...

    So i mau puji B, walaupu ramai orang cakap B suka maki2 orang tapi dia baik lor dgn i, itu sahaja yang penting.. asalkan dia baik dengan i, i akan judge dia baik...

    (jangan bagitahu sesiapa)

    ReplyDelete