Monday, December 28, 2009

berani langkah keluar pasti ada jalan

ugut me?
puiiii [i ludah]
i berani cinta
i berani buat
i berani tanggung!!!
kes i sah di undang-undang
[cuma i tak dapat restu from my family aje]
u?
apa cerita?
tak sah dari segala segi
[bukan nak pandang hina orang, tapi si celakak punya betina tu dah melampau!!! berani ambil kes i untuk ugut my bro!]
.
.
my adik beradik dah macam monkey kena belacan!!!!
walaupun mereka tak pernah restu
tapi bila i diugut...
merekalah yang berdiri di depan i, espeacially my sis...
merekalah yang mempertahankan i...
.
.
i akan kuat
walaupun akan dicaci
walaupun akan dihina
i tetap akan kuat
demi BEBE
.
.
Di makanakah dia masa i paling perlukan dia?

3 comments:

  1. mimie si kaki gaduh+pukulDecember 28, 2009 at 6:25 PM

    puih! tak guna kan!jom gadoh sama dia!sudahlah muka macam kotak kasut, ada hati mau jadi mak sedara bebe plak!tak sedar diri. perempuan mata ungu dengan muka berbentukkan kotak kasut yang tak gunaaaaaaaaaaaaaaaa!! [marah][marah][marah]

    ReplyDelete
  2. i pun akan sokong oli sekeluarga..oli tabah tau

    ReplyDelete
  3. i paham perasaan u... kadang2 suami mmg macam tu.. bila kita kesempitan, dia pun sibuk ntah ke mana.. bila kita merungut, dia akan bagi alasan keje nak cari duit...

    paling tidak, apa salahnya bagi moral support...?

    ReplyDelete