Monday, December 21, 2009

bila sawponpon menjelma menjadi mahkluk kejahatan...

[kan kan kan...]
[dari awal-awal lagi i dah cakap...pi cuci perut pun tak semestinya dapat selesai masalah...]
[tapi dia orang tak percaya...]
[kan i dah cakap]
.
.
.
diorang pi cuci perut...
i tak tau!!!
bila dah habis cuci,
si pompuan salahkan i...
dia cakap,
i yang suruh my bro bawa dia pi cuci perut!!!
pastu
si pompuan tu cakap lagi...
kita orang tuduh mak dia
tuduh mak dia yang suruh si pompuan pi cuci perut!!!
see...
entah apa yang dia merepek...
merepek ikut sedap mulut dia!!!
pastu ugut my brother
kalau break off dengan dia,
dia nak bunuh diri!!!
si pompuan ni memang dah gila!!
tempat untuk dia ialah TANJUNG RAMBUTAN!!!
i tak buat jahat,
orang tuduh i buat jahat
sekarang ni i dah jelma jadi makhluk kejahatan
[bahasa indah dalam komik kami kerana setan tidak dibenarkan oleh kementerian keselamatan dalam negeri]
i nak tambah minyak tanah, kipaskan angin dan bisikan hasutan kat telinga my brother supaya my brother PUTUSKAN hubungan si pompuan tu!!!
hohohohoho
[makhluk kejahatan sedang ketawa]
bodoh betoi si pompuan tu!!
[opsss perkataan bodoh pun tidak dibenarkan guna kerana itu bahasa yang tidak sopan untuk para remaja...]
pembetulan : DUNGU BETOI SI POMPUAN TU!!

5 comments:

  1. bakal adik ipar tak jadiDecember 21, 2009 at 6:47 PM

    hohohohohohohohoohohoohohohohoh [kipas kipas kipas kipas]
    hohohohhohohohohohohohohohohoho

    ReplyDelete
  2. uih...mcm2 kan
    kalo putus lg bagus.dia bunuh diri,habis cerita
    eh, tetiba saya pun jd makhluk yg jahat.hahahaha

    ReplyDelete
  3. uhuks.. agaknya urat waras dia putus lepas kena cuci perut.. [macam orang teran nak beranak plak]....

    ReplyDelete
  4. oppss...

    ajak bro u lari terbang dengan MAS... tukar henpon samsung [bukan tukar nombor phone meh?]

    ReplyDelete
  5. senangnye bunuh diri..

    agak2 kalau kasik dia minum susu friso n hadiahkan hpone samsung.. dia bunuh diri ke x... ayooo apa punya komen nie hiks

    ReplyDelete