Monday, December 7, 2009

birthday bash aqeel

thanks as sudi menjemput saya dan bebe ke birthday bash aqeel yang dilangsungkan pada 5 dec di KFC seksyen 13 shah alam...
[1st time orang jemput pi sambut birthday kat kfc, maka berpeluanglah saya yang very the orang kampung ni nak menyaksikan macam mana orang celebrate birthday kat kfc...pengalaman yang sungguh berharga...]
maka saya yang mummy tunggal sementara waktu pun ajak ami temankan saya dan bebe...
thanks ami sudi mengorbankan masa beliau dan family beliau demi saya
[mesti dia rasa kekok dan serba tidak kena...maklumlah _________ (sila isi tempat kosong) ]
kena berterima kasih kepada azie, sue dan sawsomi yang memberikan maklumat untuk sampai ke destinasi...
[memang kecoh satu dunia tau saya nak pi kfc seksyen 13 shah alam...sawsomi siap lukis map dan fax dari KK tau!!!]
.
.
Tak sangka
dari pandan indah jammed sampai ke shah alam...
1 jam 45 minit selamat sampai kfc!!!
muka berminyak
lapar tu tak usah cakap laaaa...
[nasib baik chicky tu keluar lepas acara makan, kalau tak mau aje i telan chicky tu]
.
.
Tiba-tiba,
i jadi tak mesra alam...
[dalam blog, dalam fb punya laaa friendly]
tiba-tiba,
i jadi segan dan malu...
malu sangat-sangat tau nak bertegur sapa dengan blogger yang lain!!!
[macam 1st time berjumpa pula...macam nak siku kepala sendiri kenapa nak berlagak sombong pula!!!!]
ish ish ish
.
.
mummynya tiba-tiba berubah jadi pemalu
bebe pula beraksi seperti little tarzan...
lari sana
lari sini
jerit sana
jerit sini
seolah-olah terlepas dari kandang!!!
memang hilang kawalan!!!
.
.
Mari tengok gambar!!!
Photobucket
.
.
Photobucket
birthday boy!!!
.
.
Photobucket
as dan anak-anaknya!!!
.
.
Photobucket
aqeel dan kakaknya...
.
.
Photobucket
as dan aqeel
.
.
lepas makan kenyang,
ada acara main-main...
main apa?
main anak lekat sticker kat muka maknya!!!
hohohoho
Photobucket
siapakah pemenangnya?
.
.
Photobucket
kek aqeel!
.
.
Photobucket
my bebe!!!
.
.
Photobucket
dapat hadiah from tuan rumah yang disampaikan oleh chicky!!!
bebe takut nak mampus dengan chicky tu...habis semua hadiah jatuh ke lantai!!!!
.
.
sekali lagi
thanks to as dan husband kerana sudi menjemput kami untuk memeriahkan majlis!!!!

1 comment:

  1. thanks ya oli.. sudi dtg majlis kami...
    thank 4 the lovely hadiah.. sorry kalo x terlayan.. cantik pic2 yg oli amik....

    ReplyDelete