Thursday, December 3, 2009

boss sawsomi PERIOD PAIN

sawsomi ym dengan i
dia tanya : kenapa pompuan period pain, mesti kepala angin?
i jawab : pompuan period pain HANYA akan kepala angin dengan BOYFRIEND ataupun SUAMI sendiri aje...
.
.
i dah lama tak ada period pain lepas bersalin bebe...
i ada juga period pain time bujang-bujang...memang kepala angin juga...tapi biasanya i akan mendiamkan diri...
kalau rasa nak kepala angin, i akan cari pasal dengan LELAKI yang berstatus BOY FRIEND ataupun LELAKI yang digelar SUAMI
.
.
bukan i yang kepala angin!!!
tapi
boss sawsomi!!!
boss sawsomi kepala angin dengan sawsomi time kerja...mungkin kerja sawsomi tidak mencapai piawaiannya kot!!!!
lepas maghrib, dia pun call sawsomi minta maaf and buat penjelasan...
dia kasi tau dia PERIOD PAIN...!!!!
.
.
sawsomi oiiii
macam mana i tak risau?
macam mana i tak fikir yang bukan-bukan?
Lu fikir sendiri laaaa!!!!

1 comment:

  1. adoiiii......!!!!

    betul kata u tuu... perempuan kalo nak hangen, dia akan hangen dengan orang yang dia tak segan.. dalam ertikata, orang yang terapat, yang dia boleh minta maaf dan TAK MALU NAK BAGITAHU DIA TENGAH PERIOD, MAU TENGOK KALAU TAK PERCAYA????

    sawsomi, sila prihatin terhadap masalah isteri anda... bukan isteri anda sengaja perangai macam ni, semua isteri pun, kalau dalam keadaan macam ni adalah tak senang hati...

    bukan tak percaya kat suami, tapi tak percaya terhadap godaan iblis dan syaitan...

    ReplyDelete