Thursday, December 10, 2009

faktor yang menyumbangkan kemusnahan!!

good morning to me!!!
good morning to my blog!!!
good morning to u, u and u yang baca blog ni!!!
.
.
Hari ni i nak stop merapu-rapu kat blog i!!!
[merapu-rapu merupakan salah satu keunikan dalam blog ni...i suka merapu-rapu...]
Hari ni i nak rajin bekerja!
Hari ni i nak google hatyai, songkhla, krabi dan phuket dengan menggunakan kemudahan yang disediakan di office i!!!
boss, halalkan ya!!!
[selama ni tak pernah minta halal pula? kenapa tiba-tiba hari ni insaf?]
.
.
STOP MERAPU!
.
.
.
ok!!!
.
.
.
Seperti tajuk di atas, mari kita tengok faktor-faktor yang menyumbangkan kemusnahan!!!
.
Photobucket
sawbebe main laaa puas-puas yaa....jangan dah besar-besar baru nak berebut dengan budak-budak kecil!!!
.
Photobucket
sungguh comei ni bapa budak dengan aksi yang tak sedar diri!!!
[mak budak pun sama-sama tak sedar diri]
.
Photobucket
tengok tu...2 orang bapa yang tengah merosakkan playground anak-anak!!!

2 comments:

  1. sebelum nie tak pernah nak rasa main jd bila dah ader anak nak main tu takder la nampak sgt sbb kita blh guna alasan nak teman anak main hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. xper2..
    i likeo bile bpk budak membawa kemusnahan pada harat benda awam (tuk menan bebudak ler)

    ReplyDelete