Monday, December 21, 2009

pi tidurkan anak...kasi dia dah tidur...baru kita keluar....misi mak bapa sawbebe di malam-malam buta...

sofea macam tau tau ajer
mak bapak dia nak tinggalkan dia
selalunya sekejap ajer dah lena...
tapi malam tu...
i pusing badan ajer pun dia terjaga...
bapak dia masuk intai tengok dia dah tidur belum?
dia cepat-cepat bangun duduk tengok bapak dia...
hohohohoho
.
.
lepas sejam
akhirnya sofea tertewas...
dia terlena!!!
kakakakakakaka
mak bapak dia transform jadi mat & minah rempit!!!
dengan sepantas kilat memercut ke pawagam terdekat!!!
hohohoho
suka
suka
suka
secara luaran ajer
dalam hati
dok risau macam nak mati!!!
sofea tiba-tiba terjaga, termenangis...
and
my sis tidur mati!!!
hohohohoho...
niat nak tengok 2012
tapi tak ada midnite
so belasah chinese movie itu bodyguards...
...
....
.....
sekali sekala mencurangkan diri
perasaan itu sangat memerangsangkan!!!
no bad laaa...
boleh cuba lagi next time!!!
hohoho
Photobucket
sedang curang dengan sawsomi!!!!

7 comments:

  1. curang!! curang!! hahaha x pe marr sekali sekala mak pak kena dating gak hihi

    i ada free mas nye tiket.. u mau?? x pe i kasik u ajek hihihi

    ReplyDelete
  2. Igtkan ko tinggalkan sawbebe sorang2
    Nak lak aku tiru jugak..

    ReplyDelete
  3. dah lama tak buat begini..hikss

    ReplyDelete
  4. curang naik MAS nak ke mana? takkan nak tengok wayang ajer...

    ReplyDelete
  5. hehe... tak lama lagi kami pun jadi macam ni. lepas habis pantang, nak keluar berfoya2 & tinggalkan baby kat babysitter :-p

    ReplyDelete
  6. wah oli n faizal..
    bestnyer...
    nanti nani nak buat la..
    dah lama tak kuar dating ni..
    lain kali ajak la nani n hafiz sekali ek..

    ReplyDelete
  7. aktiviti biasa fad & husband, kuar midnite. Syok kan oli? Ni laki dah balik nih boleh lah buat balik aktivitu rutin kuar malam hehe..

    ReplyDelete