Tuesday, December 22, 2009

puteri katak

Photobucket
20/12 bawa bebe pi tengok princess n the frog!!!
muka bebe tu tak boleh tahan betoi!!!
ok ke tak ok citer princess frog ni?
tak tau leeeer!!!
i guna mata i tgk ajer...
hati i dah melayang keluar cinema...
tak sabar-sabar nak tunggu citer ni habis!!!
.
.
.
ada pompuan gila menganggu i menonton wayang!!!
siapa lagi kalau bukan gf my brother yang meroyan selepas mencuci perut!!!
sampai i tak ada mood!!!
nak tunggu habis wayang
nak pi berperang dengan dia!!!
.
.

1 comment:

  1. amek itu henpon samsung campak kat kepala pompuan tuu... lepas tu u lari naik MAS.. kalau tak mau lari ke mana, pakai broadband Digi search tempat mana yang best2

    ReplyDelete