Tuesday, January 12, 2010

DiGi Pimp My Day Challenge

[hari ni dalam sejarah]09.01.2010, sabtu, pergi itu DIGI PIMP MY DAY CHALLENGE kat mardigras one utama...[sebelum pergi, tiba-tiba bahu kanan sakit...sakit macam nak patah...terpaksa telan ubat tahan sakit warna kuning tu sebiji dan sapu yoko yoko dan terpaksa bawa yoko yoko memasuki pertandingan]...
Photobucket
TEAM 11 KABABOOM TEAM
.
Photobucket
itu bukan sebarang challenge tau!!! [terpaksa menerima hakikat bahawa diri ni sudah MATANG]...macam nak cabut nyawa masa lari 800m kat celeb fitness...[nak bagitau, beranak pun tak sesusah tu tau!!!]...challenge yang lain-lain tu kira masih mampu menghadapi selain itu lari 800m yang macam mau cabut nyawa...
tapi tak sia-sia lor lari macam nak cabut nyawa....hehehehehe...[sebab ada pulangan yang agak lumayan!!!]
.
Photobucket
team kami KABABOOM yang sanggup menghodohkan diri dengan topi kertas dan skirt tali rafia yang paling hodoh di abad ni!!! KABABOOM TEAM, sila bangga dengan diri anda!!! anda sememangnya sungguh hebat!! [motif nak puji diri sendiri]
.
.
Photobucket
ni challenge pertama kami...teka code nombor!!!...well....kami berjaya menyelesaikan Da Vinci Digi Code ni...
.
.
Photobucket
ni challenge sumpit kat rainforest...see our miss tina..ada gaya ibanese look kan!!!
.
.

semua bakal-bakal model iklan yang bakal meletup...apa macam? SWATCH...ada keberanian nak ambil kami sebagai jurucakap untuk product yang bakal dilancarkan?
jangan ketawa tau!! i tak halalkan!!!
.
.
Photobucket
ni berperasan sekejap sebagai model!!! kat quicksilver...[sungguh-sungguh memalukan...dengan gaya ini macam nak gelar diri sebagai model...ish ish ish sungguh tak sedar diri]
.
.
tarian KABABOOM TEAM di mardigras!!!

jangan ketawa...i tak halalkan juga yooooo....
.
.
Photobucket
antara beratus-ratus gambar...gambar ni laa yang paling i suka...
bukan saja challenge lari 800m [satu stadium] malah turut challenge punggung terbesar!!! [subuh lor...pandai beranak lor...pujuk hati diri sendiri lor!!]
.
.
Photobucket
ini dia...kameraman of the day!!! ASRI kot namanya!!! kawan kepada tiena kot!!! sebab kamera dia asyik fokus kepada tiena ajer...hehehehehe
.
.
Photobucket
makanan yang super duper yummy...thanks penaja for the makanan!!!
.
.
Photobucket
sambil sambil makan..sambil sambil tengok orang...sambil sambil dihiburkan dengan tarian 2 orang amoi yang hot dan sexy ...macam nak terbeliak mata tengok ke'seksa'an 2 orang amoi ni...[sedang berusaha mengingat balik tarian ke'seksa'an tu untuk ditayang semula depan sawsomi..]
.
.
Photobucket
atas kehodohan ini, kami menang voucher levi's 300 ringgit!!! yehaaaa...boleh pi tukar seluar jean pakai CNY!!! [tapi tapi tapi how...family member i yang comel comel belaka nak membahagikan voucher itu kerana mereka kata mereka pun ada menyumbangkan kemenangan itu kategori...i nak melarikan diri ke sempadan siam dengan levi's voucher tu!!!]
.
.
Photobucket
kemudian, kami menang lagi kategori pukul besball...kan i dah cakap team member i semuanya hebat-hebat belaka [cuma i ajer yang kurang hebat]...sekali lagi kami diundang naik ke atas pentas yang sempit...kami dapat boradband DIGI...yehaaaaaaaaa....suka macam nak mati!!!
tapi
tapi
tapi
pelik lor
prize utama belum diumumkan lagi!!!
balik rumah 10.30malam kot!!!
pi rumah mimi nak ambik bebe...ohya...mimi tolong i jaga bebe...thanks mimi[jangan hang pun nak minta kongsi voucher dah!!!]
mimi dan bebe tak ada...bebe dan mak dia pi lepak kat rumah yeop wan...bebe dan mak dia berpoya-poya sampai tengah malam...i tersedar entah pukul berapa...terkejut beruk sebab bebe tak ada kat sisi, yang ada hanya bebe tua...mimi hantar mesej bebe tidur kat rumah dia aje...sambung tidur!!! sawsomi bangun 6pagi...time ni turn dia pula yang terkejut sebab bebe belum balik!!! ish ish ish bebe...dah besar-besar jangan buat macam tu tau!!! daddy hang mesti patahkan kaki hang!!! [ni nak iklan anak kena tinggal sebab maknya masuk digi challenge]
.
.
ini dianya hadiah-hadiah yang ditukar dengan penat lelah dan titik peluh dan sakit otot-otot dan sakit urat-urat saraf...
Photobucket
.
.
kami nak thanks to DIGI INTERNET PIMP MY DAY CHALLENGE with RAINFOREST, BULL EYE, SWATCH, QUICKSILVER, MARDI GRAS, CELEBRITY FITNESS & BATTING CAGE

5 comments:

  1. congratulaiton. syoknya bleh sopping levis

    ReplyDelete
  2. bestnya hadiah yg di terima..
    pas nie boleh la shopping di levis store

    ReplyDelete
  3. [sedang berusaha mengingat balik tarian ke'seksa'an tu untuk ditayang semula depan sawsomi..]
    ni statement aku tak tahan!!
    aku baut cik sam,terbongkang tak bijik mata dia?
    ekekeke.

    ReplyDelete