Friday, January 22, 2010

hampa dengan KETAKBERANIAN diri sendiri

semalam sawsomi JANJI nak ambik lepas habis kerja...lagi 5 minit nak habis kerja, dia call dia TAK DAPAT DATANG sebab ada MEETING...dia tanya i ada BERANI jalan balik tak? apa yang u orang nak jawab kalau u orang di tempat i? u jawab TAK BERANI pun dia tak boleh BALIK ambik u...so dah terang menyeterang tau jawapannya...u masih nak mengada-ngada suruh dia datang ambik u? nanti cakap tak bagi sokongan kat suami pulak....
.
.
i bukan saja mengecewakan diri i [jangan cakap nak jalan pergi nursery anak, nak jalan kaki balik rumah pun tak berani...]
i juga mengecewakan orang yang begitu yakin dengan KEBERANIAN i....
so sorry laaaa
i masih belum ada keberanian nak jalan jalan tu!!!! [menyesal semalam tak drive]
bukan nak berpura-pura
ataupun nak mengada-ngada...
tapi
betul betul punya takut!!![gaduh dengan suami tak takut pula...boleh masuk neraka ooooo...tak takut langsung...]
asyik terbayang motor tu berada di belakang i, dan lelaki tu lompat dari motor dan tekan kepala i...sungguh dashyat...suka tak suka perasaan ni....
sekarang ni dengar motor lalu pun takut!!!
.
.
Photobucket
kesimpulannya,
i ambik tren kat cahaya, berhenti kat cempaka...then jalan kaki ke nursery anak dengan menggunakan jalan lain...
syukur semalam selamat sampai rumah!!!!
10q kepada sawsomi membuat i lebih berdikari!!!!

1 comment:

  1. kadang2 tu suami amik mudah jea ngan perasaan kita sbg isteri kan
    pendam jea di lubuk hati

    ReplyDelete