Saturday, January 30, 2010

Just a quick update

** 24/1 (ahad) pergi MBP 1st Year Gathering kat Tasik entah apa nama kat shah alam....
**habis gahtering, we go to Wet World main air....
**minggu ni minggu yang sungguh sakit hati!!!
**Esok cuti thaipusam, esok juga company i buat annual dinner kat genting hinglands...[5 tahun bekerja baru 1st time boss belanja makan]...bermalam 1 malam kat sana, sebilik dengan mimi, ahad pukul 2 petang baru turun...
**gaji belum masuk...esok macam mana nak poya-poya?
**dapat berita yang terkini dan kukuh, bonus kena cut akibat gula naik harga!!
**1 february cuti wilayah persekutuan! Office tutup [kitaorang tak nak pun...tapi dipaksa bercuti...dok kat rumah ajer laa...]
** 2 feb baru kerja balik!!!! [time tak nak kerja, kena pi kerja pula...benci!!!]

1 comment:

  1. biasak ar...kite sbg manusia mana pernah puas dgn keadaan yg sedia ada

    ReplyDelete