Saturday, January 9, 2010

kababoom team

Photobucket
ash, tiena, amy, me and bebe...
eh? bebe?
bebe sesat!!!
saja lepaking di area UM untuk membincangkan masalah negara!!!
i terpaksa cabut awal sebab bebe nak yak yak!!
bebe yak yak merupakan perkara yang terpenting dalam hidup i!!!!
[tapi balik tak yak yak pun...belum masa untuk keluar lagi]
.
.
.
ni laaa akibat suka buat kerja last minit....
akhirnya i terpaksa upah ahli keluarga i dengan kari ayam...
Photobucket
my sis yang terpaksa tolong i buat kerja kababoom kerana nak makan kari ayam i!!
bebe tak heran sebab dia makan sup ayam!!!
.
.
Photobucket
my bro lepas makan kari ayam start buat kerja i!!!
.
.
i?
lepas ambik gambar diorang...i pun pi SLEEP!!!
hahahahaha!!
kakak yang zalim dan keji kan!!!
siapa suruh makan kari ayam i!!!
hahahahahahaha

2 comments: