Thursday, January 14, 2010

rabu is movie day

alasan utama is tiket murah...tiket harga baru RM5...berbaloi berbaloi bagi orang yang kedekut macam i tapi tak kaya-kaya juga...
.
.
so, semalam hari rabu...my sis pagi-pagi dah pi beli tiket [orang jenis takut kalah...takut ketinggalan...tapi bagus juga dia pi beli awal-awal sebab takut tak ada tiket malam nanti...memang full house pun]...ohya...kami [me, sis, sawsomi, sawbebe dan my brother] tonton AVATAR!!!
9.30pm-12.15am...duduk sampai punggung nak tumbuh akar kat kerusi!!!
.
.
Photobucket
gambar yang tak ada kaitan langsung dengan cerita yang kami tonton!!!
.
.
kami [me, sis, sawsomi dan my brother] dah berikrar rabu nite is movie nite memandangkan kami adalah orang kedekut-kedekut belaka yang tak kaya-kaya...horeyyyy!!!!

No comments:

Post a Comment