Tuesday, January 12, 2010

weekend di MV

AWAS!!!
TOLONG ABAIKAN ENTRY NI!!!
TOLONG JANGAN BACA ENTRY NI!!!
KERANA ENTRY NI ADA VIRUS!!!
.
.
.
.
.
.
.
ahad >>> sawsomi kena kerja kat MV...[walaupun celakak tapi sekurang-kurangnya somi depan mata macam yang dikatakan oleh akak NORLEHA MK yang dijumpai di mcD...akak yang tumpang meja tiba-tiba berbual mesra...akak tu sungguh peramah sehingga suruh i berjaga-jaga dengan sawsomi...huhuhuhu...actually, dia tengah tunggu suami dan bapanya menonton avatar dalam cinema...then, perut dia lapar akibat bb dalam perutnya yang 3 bulan lapar mcD...huhuhuhuhu], walaupun penat macam nak mati, tapi gigih juga ikut sawsomi pi MV kerana sawsomi ajak...so sampai di sana, i dan bebe pun cari acara sendiri lor!!!
.
.
Photobucket
model spa ikan
.
Photobucket
model cadar!!
.
Photobucket
model baju
.
Photobucket
model batu
.
Photobucket
model air pancut
.
dah penat jalan, balik ke sisi suami tercinta...Sambil korek duit dalam poket seluar jeans ketat, sambil tanya somi air apa yang sedap di cafenya...Dia pun sambil tekan calculator sambil jawap TAK TAHU!!!...macam nak siku kepala dia aje dengan jawapan bodoh dia...dia punya cafe, dia boleh jawab dia tak tau air apa yang sedap...ingat i nak minum FREE ke? i dah pegang duit dalam tangan tau...apa lagi? angin gila terus naik ke atas kepala...tarik bebe keluar dari cafe dia...naik lift...pi mcD...senang dan habis cerita!!!!
.
Photobucket
lebih baik kasi mcD kaya raya!!!hmmmm...
tengah makan syiok syiok...tiba-tiba ada seorang akak nak minta duduk kat meja i!!! sila duduk kak....
.
.
banyak yang dia cerita kat i...suami dia laaa...dia pi melancong laa...konflik dengan family husband dia laaa...pasal i tak ada nama islam laaa...banyak banyak dan banyak lagi....
sampai pekerja mcD datang bersihkan meja kami [motif nak halau kami sebab dok terlalu lama]
so, kami terpaksa pi tunggu kat cafe sawsomi...
Photobucket
anak pompuan akak tu yang menyambut birthday pada 10 jan...4 tahun...nama siti kot!!!
.
.
Photobucket
laksa kat strudels yang sawsomi belanja i makan!!!
.
.
Photobucket
kita jangan sombong bila orang belanja...kalau sombong, diri kita juga yang rugi!!!

3 comments:

  1. hahahahaha ketawa kat acara penutup entry ni

    ReplyDelete
  2. ahak....tak tahan nengok muka model air terjun tu...

    oli, akak tu sangat peramah kan...
    yelah...baru 1st time jumpa & duduk bual2 pun mcm2 yang dia bualkan....
    kalau zana...hu hu hu...i nie jenis berat mulut.....malu pun iye....

    betul gark apa akak tu ckp....
    kena berhati2 ngan suami2 kita nie...
    bukan tak percaya....tp kena ada sekurang2nya 2% sikap berwaspada...
    kadang2 bukan sebab suami kita...tp sebab org lain di luar sana....
    apa2 pun...sama2 kita doakan yg terbaik untuk family kita

    ReplyDelete