Monday, January 11, 2010

weekend yang paling penat di abad ni

good morning to my blog!!!
rindu macam nak mati dengan blog...[tipu ajer]
sekarang dah kurang endah sama blog...sekarang sangat-sangat-sangat-sangat addict dengan fb...tak kira hujan ke mendung ke..mesti nak fb...penat macam nak mati pun kena fb sebelum pengsan...dah semakin gila i ni!!!
weekend ni merupakan weekend yang paling penat dalam 14 tahun ni...[kenapa 14 tahun? saja-saja dan suka-suka tanpa ada alasan dan sebab yang kukuh...]
sabtu kat one utama digi challenge!
ahad pula kat MV dan wangsa walk main bowling!
langsung tak lekat kat rumah!!!
rumah tu macam motel penginapan!!

No comments:

Post a Comment