Saturday, February 27, 2010

yesterday yang bz

hari ni 27 feb
semalam 26 feb
i dari pagi bz sampai ke malam
pagi pagi pergi pasar basah, then pergi tesco, then pergi kedai mimi market cari bahan nak masak mee kari untuk my VVIP...
mana tau dah sampai rumah, baru terperasan terlupa beli MEE KUNING...macam nak hantuk kepala ke dinding....
my guest my aunty n my cousin dah sampai rumah bai nian, i belum masak lagi...huhu...
lepas my aunty n cousin balik, my brother from penang pula sampai...bergegas ke lrt ambil dia[nasib baik dia tau naik lrt...]
balik rumah, bergegas masak dinner pulakkkkk....
sebelah malam, siu lang my best friend pula datang bai nian...borak-borak gosip gosip sampai mulut berbuih...hahahahahaha
fuhhhh...penatttttttt

Thursday, February 25, 2010

cakap senang; buat susah lor....

*bertolak ansur
.
.
.
.
.
*bertimbang rasa
.
.
.
.
.
.
*tidak minta balasan
.
.
.
.
.
.
.

Zam Zam Nasi Lemak :: The best nasi lemak in town

memang kasi promote habis-habisan walaupun tak dibayar sekupang pun sebab zam zam nasi lemak ialah nasi lemak yang paling sedap pernah i makan....[mungkin sesuai dengan tekak i kot]
siapa-siapa yang bekerja di luar, balik alor star...perkara pertama yang dibuat ialah pi makan zam zam nasi lemak....seminggu kat alor star, seminggu akan makan zam zam nasi lemak...hebatkan? ...ramai chinese yang pi makan....yang malay i tak sure sebab mimi pun tak tau kewujudan zam zam nasi lemak ni....so, mungkin zam zam nasi lemak ni citarasa chinese kot!!!

.
.
Photobucket
location : shop lot depan smk st michael, lorong merpati
.
.
Photobucket
i ♥ zam zam nasi lemak
.
.
Photobucket
my brother cakap makan zam zam nasi lemak kena makan dengan tangan....
.
.
Photobucket
bagi yang tak boleh makan pedas macam bebe ada gulai kurma...
.
.
sejak i rekomen zam zam nasi lemak kepada sawsomi, sawsomi sudah jatuh cinta sama itu mamak ....hohohoho...

Wednesday, February 24, 2010

pekan rabu yang buka hari-hari

saja-saja pi pekan rabu...nak isi perut...tapi, disebabkan holiday...ramainya orang bershopping kat situ..amat seksa pi berhimpit dan bersepit dengan orang ramai!!!!
.
.
Photobucket
parking kereta kat belakang, so kena ikut pintu belakang pekan rabu!!!
.
.
Photobucket
makan gerai yang paling ramai orang...indeks kesedapan...pi laa makan n nilai sendiri...no komen...cakap banyak-banyak takut nanti surat cinta...
.
.
Photobucket
sawsomi ambik gambar nak bubuh dalam fb dia...tapi sampai sekarang tak ada apa-apa yang diupload pun...katanya bz wor....
.
.
Photobucket
hanya bergambar sekitar gerai makan saja memandangkan kami datang tanpa hala tuju....
.
.
Photobucket
time lalu gerai-gerai nak ke gerai makan, terbeli kuih ini yang bernama BUNGA PUDAK...kata penjuai tu kuih ni luarnya tepung pulut, isinya kelapa...ada 2 warna, merah dan hijau!!! sekotak RM3...
.
.
Photobucket
emmmm...bolehlah kesedapannya bagi mereka yang suka makan kuih traditional...i suka makan kuih bahulu saja!!!!

siapa vs siapa

Belum sempat kita habiskan ayat MARAH kita,
dia pula yang terlebih dulu nak MARAH kat kita...
pastu nak cakap kita,
'Tak boleh nak bergurau' blaaaaaablaaaaa
'Tak boleh nak main' blaaaaablaaaa
'sikit-sikit nak marah' blaaaaablaaaa
.
.
sekarang ni,
siapa yang tak boleh nak bergurau????
siapa yang tak boleh nak main????
siapa yang sikit-sikit nak marah????

hanya u saja yang boleh menentukan

bukan i terlalu senang...
bukan i sengaja tak ada pasal nak cari pasal...
bukan i sengaja nak ungkit benda-benda lama...
bukan i sengaja nak merimaskan mana-mana pihak...
.
.
i tau masalah kewangan kita dah settle lepas kita membuat AKPK...
tapi bagaiama dengan duit aunty sarah 10k tu?
kita dah terang-terang tau bahawa 20K kita dan 10K aunty Sarah dah lesap begitu saja...
Then,
adakah kita nak senyap begitu saja tanpa mengambil sebarang tindakan?
adakah kita nak biarkan saja perkara ni berlalu tanpa buat apa-apa walaupun duit tu tak akan dikembalikan?
persoalannya : ADAKAH KITA NAK BIARKAN MEREKA YANG TELAH MELENYAPKAN DUIT KITA walaupun kita yang tamakkan bunga-bunga yang mereka janji kan?
Ya...memang kita yang tamak...
ya...kita memang salah juga....
tapi...
bila masalah dah terjadi...
adakah kita nak biarkan mereka?
Memang ini pengajaran untuk kita
tapi ini juga PERINGATAN untuk orang lain....
[nampak sangat i sangat kepochi kan]
memang ia perkara yang memalukan
malu sebab kita tamak
that y kita ditipu...
Tapi kenapa kita tamak?
kita tamak sebab kita nak wang lebih...
wang lebih ini boleh memberi keselesaan kepada keluarga kita
NIAT kita...
kita nak keluarga kita lebih senang...
anak-anak kita hidup senang...
kita nak memberi kehidupan yang senang dan selesa untuk anak dan bini...
that y,
i tau....
ni salah kita berdua...
kita berdua yang berbuat keputusan macam ni....
.
.
dah 2 tahun
dah 2 tahun berlalu...
janji tinggal janji...
kehidupan keluarga tidak menjadi baik
tapi sebaliknya yang berlaku...
kita terpaksa menanggung bebanan hutang...
kalau kita saja yang tertipu,
mungkin u cakap 'biarlah'...
i boleh biarkan...
tapi,
ia juga melibatkan duit makcik u yang u tolong invest untuk dia...
adakah u nak biarlah?
u tau tak?
mungkin kita akan menanggung tuduhan saudara mara kerana menipu duit makcik sekiranya kita membiarkan saja...
[mestilah depan kita mereka tak cakap, tapi mana u tau kalau mereka cakap belakang u?]
u mau anak cucu kita dituduh penipu?
tapi
masalah ni dapat dielakkan sekiranya kita pergi buat repot polis...
aunty sarah u akan datang ke kl this month...so u bawa dia pergi buat repot polis....
kita bukan saja boleh memberitahu saudara mara u yang kita ni tak terlibat dengan penipuan duit aunty sarah u, malah kita juga mangsa...
pada masa yang sama, kita juga memberitahu 'orang tu' kita akan mengambil tindakan ke atasnya....
bukan i nak kecoh kecoh or nak menyusahkan u...
tapi u harus buat protection untuk u, untuk kebaikan u juga...
.
.
ini pandangan dan pendapat I yang kecil-kecilan dan biasa-biasaan....
mungkin u ada cara yang lebih baik untuk handle this masalah?
segala-galanya bergantung pada u...sebab u saja yang boleh menentukan apa yang u nak buat untuk diri u dan family u!!!
.
.
sekian terima kasih!!!

Monday, February 22, 2010

cara orang rajin update blog

Photobucket
.
Photobucket
.
Photobucket
..........
gambar-gambar cuti ke langkawi sudah diupload ke fb!!!
hohohohohoho
.
.
.
pengajaran untuk kami
JANGAN PI CUTI TIME PERAYAAN
[jangan buat persediaan last minit]
APA PUN MAHAL
TAPI,
BEST!!!
[dah start merancang nak pi cuti untuK next year punya CNY!!!]

hari ni tak ada mood

hari ni,
tak ada mood nak kerja...
[walaupun angpau buka kerja dah ambik]
hari ni,
tak ada mood nak blogging...
[apabila buka blog, ada orang tertinggal komen tanya i "HIDUP LAGI KE???"..tak serupa gurauan sebab tak ada "hehehehe" di depan or belakang...walaupun i tak pantang...tapi rasa DOWN pula dengan komen macam tu bila dah lama tak buka blog...i cuba nak anggap komen tu komen gurauan...tapi tak boleh nak pura-pura tipu hati i....terima kasi dengan komen awak...saya hidup lagi....terima kasih rindu dengan saya]
hari ni,
nak DIET...
[walaupun sekarang i dah lapar macam nak mati]
hari ni,
nak bayar hutang RM10 to ZEL untuk pemenang contest 99HTN
[sementara masih ingat...lega sudah bayar....]

Saturday, February 20, 2010

seminggu cuti CNY
seminggu tak buka blog
seminggu tak update blog
seminggu tak buka fb
seminggu tak ada kat rumah

Friday, February 12, 2010

CNY mood

Photobucket
edit dengan kaki!!!
sungguh-sungguh tak ada kebolehan, keupayaan dan bakat untuk guna PS...
apa-apa pun,
mood CNY semakin kemuncak...
gong xi fa cai to all yang celebrate CNY
yang tak celebrate tu,
selamat bercuti!!!
enjoy ur holiday...
berhati-hati di jalan raya...
selamat pergi dan selamat pulang
semoga kita dilindungiNya...
♪ ♫ ♫ ♪ gong xi gong xi gong xi ni aaaa
gong xi gong xi gong xi ni... ♪ ♫ ♫ ♪

Thursday, February 11, 2010

kami yang teramat low profile

kami kan suka perasan kami ni cantik...[kalau sendiri tak puji sendiri...takkan nak harap orang puji meh? kami masih lagi mempunyai kesedaran bahawa kami ni ISTIMEWA]
.
.
kaki kami
Photobucket
.
.
Photobucket
kami yang sungguh comel selepas diadapatasikan ke muka karakter manga!!!
hasil kerja even...tak sangka dia pun begitu low profile...[ataupun dia tak sanggup nak tengok muka kami yang terlalu 'lawa' ni sehingga dia sanggup mengubah muka kami ke muka karton yang dia perasan cute ni!!!]

potong tangan baru tau kot ~~~~

Photobucket
[credit to google]
Pagi ni masa hantar bebe ke school,
i dikejutkan dengan berita teacher Yuni [teacher bebe] kena ragut di depan school...
beg tangan teacher yuni yang terdapat cash tunai dan 2 biji handphone telah diambil si celakak tak guna tu!!!
gerammmm betoi bila i dapat tau!!!!
ni pesanan i untuk encik polis yang berada di pondok polis simpang jalan pandan cahaya....
encik polis,
u jaga kat depan,
belakang dah habis diragut tau!!!!
terima kasih!!!
:: daripada rakyat yang pernah jadi mangsa ragut tak jadi!!!

Wednesday, February 10, 2010

bukan masalah serasi ataupun tak serasi, tapi sebaliknya APPRECIATE ataupun NOT APPRECIATE...

i rasa kita tak serasi untuk bersama-sama lagi!!!
Kita berpisah ajer laaa...kita memang tak serasi!!!
I semakin tak serasi dengan u!!!
U semakin tak serasi dengan I!!
[antara dialog-dialog bila dah naik jemur dengan pasangan]
.
.
kenapa time berpisah,
mesti melibatkan KESERASIAN?
Adakah time tengah sayang tu bermakna kita serasi?
Adakah time dah tak sayang tu bermakna kita tak serasi?
.
.
.
come on laaaa
Tak ada SERASI ataupun TAK SERASI
Kita adalah individual yang unik
tak mungkin sikap kita, sifat kita akan sama dengan orang lain...
yang ada mungkin 99.99999 % yang sama ajer
tak mungkin akan 100% sama punya laaa
that y,
dari awal-awal lagi kita dah tau
memang terdapat perbezaan antara kita
tapi kenapa masa tu kita boleh terima each other?
kenapa time tu kita boleh sayang each other?
fikir-fikirkanlah!!!
.
.
i pun berfikir
masalahnya bukan SERASI ataupun TAK SERASI
masalahnya bukan SESUAI ataupun TAK SESUAI
sebaliknya
kita harus MENGHARGAI each other!!!
kita harus APPRECIATE each other!!!
.
.
adakah patut kita marah dengan pasangan kita apabila dia lengah-lengah sambil bermain psp ketika kita minta dia mandi cepat-cepat supaya kita boleh makan sama-sama lepas kita selesai sidai baju?
Yes, kita marah sebab dia tak ikut arahan kita!!
Bila

thank you boss...i lap u boss...

senyum sampai ke telinga
hahahahahahaha

Tuesday, February 9, 2010

kasih sayang yang membebankan?

antara ramai-ramai cucu...
my grandma paling sayang i....
faktor kesayangan ni mungkin disebabkan dia jaga saya dari baby lagi...tambahan pula nenek dan datuk sebelah my mum tak nak terima saya sebab saya cucu perempuan...
mungkin juga i ni tak lawa berbanding dengan cucu yang lain...
mungkin bapa i ni anak kesayangan my grandma, taht y secara automatik i jadi cucu kesayangan my grandma...

telefon langsung tak berdering hari ni

Photobucket
[credit to google]
sungguh pelik
sangat pelik
pelik pelik
telefon ofis langsung tak berdering sepanjang pagi ni
pelik pelik pelik
rosak ke telefon ofis ni?
line ada masalah ke?
hello
hello
hello
testing testing testing
.......tutttttttt...
ok ajer!!!
bonus belum dapat lagi
tapi
tapi
tapi
dah sibuk dok tukar note 10 ringgit...
rm400 cukup tak?
siapakah mangsa?
of course sawsomi laaaaa yang kena pi berlarian kat bank...
masalahnya,
mana ada bank kasi tukar lagi last-last minit ni...
tulah style suka buat kerja last minit...
.
.
.
.
.
eh?
hari ni banyak rajin update blog kan!!
selagi bonus tak kasi...
i akan update sampai line internet putus!!!
i akan update sampai PC company meletup!!!!
jangan harap i akan buat kerja betul betul dan rajin rajin!!!!
eh? eh? eh?
sebelum ni rajin bekerja ke?

wet world

sawsomi saja-saja nak bawa bebe ke wet world, shah alam memandangkan kami dah berada sangat dekat dengan lokasi tu!!! [lepas MBP gahtering]
.
.
Photobucket
tiket masuk bebe adalah free walaupun bebe dah lebih dari 85cm...mak bapa bebe gengster tak mau bayar....hebatkan?!!! [macam nak kasi penampar 5 jari kat i kan!!]
.
.
Photobucket
inilah bukti ke'gengster'an kami!!! kami beli 2 tiket ajer!!!
.
.
Photobucket
tengah tunggu daddy dia tukar baju fit!!! dah tak sabar-sabar nak terjun masuk air...setiap kali bebe pakai baju swimming ni, i mesti teringat kat dina, anak zura...sebab baju bebe ni sama dengan baju dina...hehehehehe...
.
.
Photobucket
si daddy dah berjaya memasukkan baju ketat ke dalam badannya...
.
.
Photobucket
siapakah sebenarnya terlebih excited?
.
.
Photobucket
tak ada banyak gambar sebab tak ada tukang ambik gambar[ tukang ambik gambar pun sibuk main air]....ni pun sebab i dah selesai tukar baju, so ambik 2-3 keping gambar untuk pujuk [menipu] bebe makan ubat time dia deman [ dah sihat maaa boleh pi swimming lor, so cepat makan ubat]
akhirnya 2 gambar ni berjaya mengumpan dia makan ubat 2 hari yang lepas...[lepas makan ubat, dia bising nak pi swimming tengah malam-malam buta....hohoho...tugas yang mencabar ni i pasti akan serahkan kepada sawsomi....hehehehehee...
kesimpulannya,
jangan tipu janji dengan budak kecil,
dia akan tuntut tak kira masa dan tempat!!!
terlalu senang?
terlalu bosan?
sampai tak tau nak buat apa...
[kerja isu ni melambak-lambak belum siap]
actually,
tengah tunggu call from HQ....hehehehe...
dengan kata lain, tengah TUNGGU BONUS!!!
nge nge nge[ketawa keji]
.
.
terlalu banyak cerita tertunggak yang belum sempat dimasukkan ke dalam blog...
entah laaaa
kebelakangan ni agak ke'tiadamood'an nak tulis blog!!!
hari hari dengan cerita yang lebih kurang sama
merajuk dengan sawsomi
[sawsomi pun dah pandai merajuk sekarang ni tau....i ingat i yang pandai tukar muka, rupa-rupanya dia pun dapat menukar muka jadi cuka dalam 1 saat ajer lepas tengok muka masam i...i dah berjaya train sawsomi...tak nafikan sawsomi seorang anak murid yang cerdik pandai...hebatkan sawsomi nie kan!!!! ]
gaduh dengan bebe
[masih lagi dengan bahasa alien ke'malay'an+ke'chinese'an dia...that y selalu salah faham dengan makna sebenar yang dia cuba disampaikan...so, dia akan merajuk dengan i dan tak nak kawan dengan i...hebatkan sawbebe ni kan? sendiri yang cakap tak betul, tapi masih nak salahkan i? nak memperbetulkan i?]
hari-hari dok ulang benda yang selang seli...
.
.
dah tulis panjang lebar...
HQ tak call lagi!!!
celakak betoi....
[kan kan kan dah carut kan!!!]
sedang MENUNGGU dengan penuh berhemah tinggi!!!!
yeay!!!!

Monday, February 8, 2010

harap-harap boleh dapat 2 bulan...
tapi impian itu terlalu sukar untuk tercapai memandangkan annual dinner besar-besar telah dilaksanakan tahun ini...[ada khabar angin ianya telah dipotong]
so,
i wish 2 bulan jadi 1 1/2 bulan pun OK laaaa....
then tunggu tunggu tunggu tunggu tunggu tak dapat-dapat juga...
i bertolak ansur lagi....
1 1/2 bulan jadi 1 bulan pun belasah ajer laaaa....
pun tak dapat-dapat lagiiiiii....
sekarang ni
tak harap banyak-banyak pun
harap yang paling minimum ajer...
just doakan dapat 1/2 bulan pun jadi laaaa!!!
me terima dengan penuh kesyukuran!!!!
Amin [kuat-kuat!]

huat ah!!!

H.U.A.T A.H!
H.U.A.T A.H!
HUAT AH!
HUAT AH!
EVERYBODY HUAT AH!
[Huat in hokkien is Fa ... as in like Rich ah !!]
.
.
.
BATANG HIDUNG B.O.N.U.S PUN TAK NAMPAK LAGI...
[come on laaa boss...tinggal 4 hari lagi CNY lor]
MACAM MANA NAK H.U.A.T A.H!??????
TAKUT TAK JADI H.U.A.T AH!
TAPI JADi H.U.L.K!!!!

bebe deman

sabtu tengah malam bebe tiba-tiba deman panas...
punyalah susah nak makan ubat!!!
siap ugut dia,
kalau tak nak makan ubat,
nak masuk ubat buntut!!!
barulah dia dengan secara tidak rela minum ubat!!!
pelbagai helah terpaksa digunakan untuk paksa dia makan ubat!
lepas minum ubat,
kena bagi ganjaran 1 biji coklat m&m...
hmmmmmm....
hari ni di bawah jagaan my sis....

Friday, February 5, 2010

MBP Gathering :: link to fb

PEMBERITAHUAN : auto-publish [apakah motifnya?]
.
.
.
Well,
i dah no idea nak tulis [tertekan akibat my sis dah 100 kali pusing badan ke kanan dan ke kiri kerana kewujudan i di dalam biliknya]
so,
gambar-gambar dengan blogger akan diuploadkan ke i punya fb !!!
.
.
Oli Hui Fen | Create Your Badge

MBP Gathering :: mak budak berkaki 3

seriusly
1st time main lari jalan berkaki 3...
dah tua-tua macam ni baru nak rasa berkaki 3 [nak try jalan dalam guni lepas ni]
.
.
.
Photobucket
me sepasukan dengan siti fatimah...bukan senang nak jalan...dan hanya mereka yang kalah saja boleh tau betapa susahnya nak jalan...hahahahahahahahaha
.
.
.
Photobucket
sungguh hebat siti walaupun dia pregnant, tapi dia dapat jalan dengan laju sekali...memang patut dia dapat the best sporting family....[eh betul ke nama award nama tu?]

MBP Gathering :: gambar mereka yang duduk bersebelahan dengan i

PEMBERITAHUAN : Auto -publish yang membosankan!!!
.
.
.
.

i kan pemalu orangnya[ cisss..pemalu konon]...setakat curi-curi ambil gambar jiran sebelah i, i masih lagi ada keberanian...so, mereka yang duduk bersebelahan dengan i jadi mangsa tembakan i lor...
.
Photobucket
.
.
Photobucket
.
.
Photobucket
.
.
Photobucket
.
.
Photobucket

MBP Gathering :: the GREEN bebe

PEMBERITAHUAN : auto-publish jugakkk!!! tak bestnya tulis blog dalam kegelapan...terasa sungguh tertekan dan otak pun macam tersekat!!!
.
.
.
.
.
.
Photobucket
9 lebih baru tiba!!! ni tengah test kamera!!!
.
.
Photobucket
lepas register, diberi stiker nama...
.
.
Photobucket
makan makan makan...jemput makan...jangan segan-segan...[tak segan pun...my mummy entah berapa kali ulang alik pondok dan tempat duduk]
.
.
Photobucket
sedang menari dengan adik-adik...
.
.
Photobucket
nak main tapi mummy tak kasi!!!!
.
.
Photobucket
cubaan nak pergi ke tempat itu lagi...tapi dijeling oleh jelingan maut mummy...terpaksa stop di situ!!!
.
.
Photobucket
antara bola dan yakult, manakah yang jadi pilihan bebe? of course yakult kan....
.
.
Photobucket
mak nenek pi buang sampah kat tong sampah!!! gambar ni menunjukkan dia dah berjaya masukkan sampah ke dalam tong sampah dan OTW balik to me....[terasa bangga pula dengan anak sendiri]
.
.
Photobucket
when GREEN meet RED....

MBP Gathering :: the RED man

PEMBERITAHUAN : ini adalah entry auto-publish di mana gambarnya akhirnya berjaya dicilok from my sis punya laptop kerana hari tu i pinjam kamera dia tanpa pengetahuan dia, kemudian my sis pula transfer gambar ke dalam laptopnya tanpa pengetahuan i !!!! terasa sungguh bangga dengan diri sendiri yang beroperasi malam-malam buta di biliknya dalam kegelapan demi nak mengupdate blog!!!!
.
.
.
.
.
Photobucket
.
.
Photobucket
.
.
bukan nak lain daripada yang lain...tapi disebabkan baju warna HIJAU terlalu menyeksikan dengan menonjolkan perut buncit, maka sawsomi last minit terpaksa menukar warna tema untuk diri sendiri...
.
.
Photobucket
sungguh selamba dia baring sambil berpsp tanpa mengendahkan pandangan orang lain....sungguh hebatkan!!! anda berani buat?
.
.
Photobucket
ini dia...my merah ang ang punya sawsomi!!!
Hidup sawsomi
Hidup sawsomi
go sawsomi go
sila bangga dengan diri anda!!!!
kami juga bangga dengan anda!!!
hahahahahahahaha
[sendiri cakap sendiri ketawa]
.
.
.
.
kenapa buat entry ni?
sebab
sebab
sebab
Dia PERCUMA kan diri dia untuk i pada hari tu!!!!

Thursday, February 4, 2010

kami BAiK

mereka yang memBUJANGKAN diri seperti kami
Photobucket
[report report report polis]aunty...aunty...anak aunty sekali gus minum 4 gelas...[pelik tapi dia tak mabuk pun]
.
.
Photobucket
**sila percaya pada bob dengan gelas yang berisi air kosong!!!!!
***tak boleh tahan betoi dengan encik boss...yang begitu bersemangat yamseng....sungguh jarang dia ber'act' sedemikian waktu bekerja...
.
.
KAMI [budak baik]
Photobucket
walaupun kami juga memBUJANGkan diri seperti mereka
tapi
tapi
kami tetap baikENJOY!!!
apa motif?
apa motif?
sawsomi, sila percaya kat i!!!

tangan yang tak bersekolah

untuk pengetahuan semua,
pekerja CM s/b walaupun sikit
tapi kekecohan kami adalah BESAR
KAMI bangga dengan KAMI!!!
.
.
.
tak percaya?
.
.
.
.
sila rujuk gambar rajah di bawah!!!
.
.
.
.
sebelum
Photobucket
.
.
.
selepas
Photobucket
KAMI telah berjaya mengotori meja makan kami dengan hidangan yang PERTAMA!!!
sungguh hebatkan!!!
[selama 2 jam kami makan di atas meja yang sedemikian kotorannya!!!ish ish ish...sungguh memalukan dengan penghidang makanan dan meja sebelah...]
warga CM s/b,
silalah bangga dengan diri anda!!!!