Monday, February 22, 2010

hari ni tak ada mood

hari ni,
tak ada mood nak kerja...
[walaupun angpau buka kerja dah ambik]
hari ni,
tak ada mood nak blogging...
[apabila buka blog, ada orang tertinggal komen tanya i "HIDUP LAGI KE???"..tak serupa gurauan sebab tak ada "hehehehe" di depan or belakang...walaupun i tak pantang...tapi rasa DOWN pula dengan komen macam tu bila dah lama tak buka blog...i cuba nak anggap komen tu komen gurauan...tapi tak boleh nak pura-pura tipu hati i....terima kasi dengan komen awak...saya hidup lagi....terima kasih rindu dengan saya]
hari ni,
nak DIET...
[walaupun sekarang i dah lapar macam nak mati]
hari ni,
nak bayar hutang RM10 to ZEL untuk pemenang contest 99HTN
[sementara masih ingat...lega sudah bayar....]

1 comment:

  1. huhuuu...
    dedek pon ada ditanya oleh seseorang begitu...
    mmg tau rasanyer...agak asakit hati laa/
    mmg la lama tak msg dia, tapi naper mesti tanya soklan begitu...i tak paham, klu i pon tak berani nak tanyer mcm tue pada orang lain...
    diorg tak rasa pape ke tanya mcm tue? heraannnn :(

    ReplyDelete