Thursday, February 11, 2010

kami yang teramat low profile

kami kan suka perasan kami ni cantik...[kalau sendiri tak puji sendiri...takkan nak harap orang puji meh? kami masih lagi mempunyai kesedaran bahawa kami ni ISTIMEWA]
.
.
kaki kami
Photobucket
.
.
Photobucket
kami yang sungguh comel selepas diadapatasikan ke muka karakter manga!!!
hasil kerja even...tak sangka dia pun begitu low profile...[ataupun dia tak sanggup nak tengok muka kami yang terlalu 'lawa' ni sehingga dia sanggup mengubah muka kami ke muka karton yang dia perasan cute ni!!!]

3 comments:

  1. adakah ai terlalu tinggi atau yu alls yang terlalu katik? (''-_-)

    ReplyDelete