Friday, February 5, 2010

MBP Gathering :: the RED man

PEMBERITAHUAN : ini adalah entry auto-publish di mana gambarnya akhirnya berjaya dicilok from my sis punya laptop kerana hari tu i pinjam kamera dia tanpa pengetahuan dia, kemudian my sis pula transfer gambar ke dalam laptopnya tanpa pengetahuan i !!!! terasa sungguh bangga dengan diri sendiri yang beroperasi malam-malam buta di biliknya dalam kegelapan demi nak mengupdate blog!!!!
.
.
.
.
.
Photobucket
.
.
Photobucket
.
.
bukan nak lain daripada yang lain...tapi disebabkan baju warna HIJAU terlalu menyeksikan dengan menonjolkan perut buncit, maka sawsomi last minit terpaksa menukar warna tema untuk diri sendiri...
.
.
Photobucket
sungguh selamba dia baring sambil berpsp tanpa mengendahkan pandangan orang lain....sungguh hebatkan!!! anda berani buat?
.
.
Photobucket
ini dia...my merah ang ang punya sawsomi!!!
Hidup sawsomi
Hidup sawsomi
go sawsomi go
sila bangga dengan diri anda!!!!
kami juga bangga dengan anda!!!
hahahahahahahaha
[sendiri cakap sendiri ketawa]
.
.
.
.
kenapa buat entry ni?
sebab
sebab
sebab
Dia PERCUMA kan diri dia untuk i pada hari tu!!!!

2 comments:

  1. tabik spring toing toing ler kat faizal
    nengok gambar dia baring2 sambil main psp..teringan gathering kat titiwangsa that time...
    masa tu pun tema hijau gark kan....tp faizal pun x pakai hijau...dia pakai putih kan oli...hik hikh ik

    mmg selamba ler dia tu kan

    ReplyDelete
  2. olooo...tersalah guna id ler...
    guna id lama

    ReplyDelete