Wednesday, February 24, 2010

pekan rabu yang buka hari-hari

saja-saja pi pekan rabu...nak isi perut...tapi, disebabkan holiday...ramainya orang bershopping kat situ..amat seksa pi berhimpit dan bersepit dengan orang ramai!!!!
.
.
Photobucket
parking kereta kat belakang, so kena ikut pintu belakang pekan rabu!!!
.
.
Photobucket
makan gerai yang paling ramai orang...indeks kesedapan...pi laa makan n nilai sendiri...no komen...cakap banyak-banyak takut nanti surat cinta...
.
.
Photobucket
sawsomi ambik gambar nak bubuh dalam fb dia...tapi sampai sekarang tak ada apa-apa yang diupload pun...katanya bz wor....
.
.
Photobucket
hanya bergambar sekitar gerai makan saja memandangkan kami datang tanpa hala tuju....
.
.
Photobucket
time lalu gerai-gerai nak ke gerai makan, terbeli kuih ini yang bernama BUNGA PUDAK...kata penjuai tu kuih ni luarnya tepung pulut, isinya kelapa...ada 2 warna, merah dan hijau!!! sekotak RM3...
.
.
Photobucket
emmmm...bolehlah kesedapannya bagi mereka yang suka makan kuih traditional...i suka makan kuih bahulu saja!!!!

4 comments:

  1. salam ziarah petang rabu..
    buleh tak kiranya cikpuan empunya blog buat entry camne nak ke pekan rabu (lokasi nyer).. kebetulan.. ada ckp ngan en.hubby saya yg saya x penah p pekan rabu..kekekeke..

    ReplyDelete
  2. salam rabu buat akk,
    hihihihi...

    wanie sendiri dah lama x pegi Pekan Rabu akk,
    nama jer duk alor star tau,
    hihihihihi:)

    sori sbb ari tue x sempat nak jumpa,
    hurmmm

    ReplyDelete
  3. hi oli! lama dah tak singgah sini, wa busy wor...

    pekan rabu memang best! macam2 ada...

    ReplyDelete