Tuesday, February 9, 2010

terlalu senang?
terlalu bosan?
sampai tak tau nak buat apa...
[kerja isu ni melambak-lambak belum siap]
actually,
tengah tunggu call from HQ....hehehehe...
dengan kata lain, tengah TUNGGU BONUS!!!
nge nge nge[ketawa keji]
.
.
terlalu banyak cerita tertunggak yang belum sempat dimasukkan ke dalam blog...
entah laaaa
kebelakangan ni agak ke'tiadamood'an nak tulis blog!!!
hari hari dengan cerita yang lebih kurang sama
merajuk dengan sawsomi
[sawsomi pun dah pandai merajuk sekarang ni tau....i ingat i yang pandai tukar muka, rupa-rupanya dia pun dapat menukar muka jadi cuka dalam 1 saat ajer lepas tengok muka masam i...i dah berjaya train sawsomi...tak nafikan sawsomi seorang anak murid yang cerdik pandai...hebatkan sawsomi nie kan!!!! ]
gaduh dengan bebe
[masih lagi dengan bahasa alien ke'malay'an+ke'chinese'an dia...that y selalu salah faham dengan makna sebenar yang dia cuba disampaikan...so, dia akan merajuk dengan i dan tak nak kawan dengan i...hebatkan sawbebe ni kan? sendiri yang cakap tak betul, tapi masih nak salahkan i? nak memperbetulkan i?]
hari-hari dok ulang benda yang selang seli...
.
.
dah tulis panjang lebar...
HQ tak call lagi!!!
celakak betoi....
[kan kan kan dah carut kan!!!]

No comments:

Post a Comment