Tuesday, February 9, 2010

wet world

sawsomi saja-saja nak bawa bebe ke wet world, shah alam memandangkan kami dah berada sangat dekat dengan lokasi tu!!! [lepas MBP gahtering]
.
.
Photobucket
tiket masuk bebe adalah free walaupun bebe dah lebih dari 85cm...mak bapa bebe gengster tak mau bayar....hebatkan?!!! [macam nak kasi penampar 5 jari kat i kan!!]
.
.
Photobucket
inilah bukti ke'gengster'an kami!!! kami beli 2 tiket ajer!!!
.
.
Photobucket
tengah tunggu daddy dia tukar baju fit!!! dah tak sabar-sabar nak terjun masuk air...setiap kali bebe pakai baju swimming ni, i mesti teringat kat dina, anak zura...sebab baju bebe ni sama dengan baju dina...hehehehehe...
.
.
Photobucket
si daddy dah berjaya memasukkan baju ketat ke dalam badannya...
.
.
Photobucket
siapakah sebenarnya terlebih excited?
.
.
Photobucket
tak ada banyak gambar sebab tak ada tukang ambik gambar[ tukang ambik gambar pun sibuk main air]....ni pun sebab i dah selesai tukar baju, so ambik 2-3 keping gambar untuk pujuk [menipu] bebe makan ubat time dia deman [ dah sihat maaa boleh pi swimming lor, so cepat makan ubat]
akhirnya 2 gambar ni berjaya mengumpan dia makan ubat 2 hari yang lepas...[lepas makan ubat, dia bising nak pi swimming tengah malam-malam buta....hohoho...tugas yang mencabar ni i pasti akan serahkan kepada sawsomi....hehehehehee...
kesimpulannya,
jangan tipu janji dengan budak kecil,
dia akan tuntut tak kira masa dan tempat!!!

2 comments:

  1. rumah me yang dekat pun tak eprnah sampai situ..syoknya nampak abah bebe tuh..hehehehe

    ReplyDelete
  2. wah..oli bnyk pandai la sampai bebe leh dpt free masuk.apakah rahsianya?hihi

    haah kan, baju diorang sama.saya pun tiru oli jahit kt bahu tu tok elak mngelebeh

    ReplyDelete