Thursday, February 25, 2010

Zam Zam Nasi Lemak :: The best nasi lemak in town

memang kasi promote habis-habisan walaupun tak dibayar sekupang pun sebab zam zam nasi lemak ialah nasi lemak yang paling sedap pernah i makan....[mungkin sesuai dengan tekak i kot]
siapa-siapa yang bekerja di luar, balik alor star...perkara pertama yang dibuat ialah pi makan zam zam nasi lemak....seminggu kat alor star, seminggu akan makan zam zam nasi lemak...hebatkan? ...ramai chinese yang pi makan....yang malay i tak sure sebab mimi pun tak tau kewujudan zam zam nasi lemak ni....so, mungkin zam zam nasi lemak ni citarasa chinese kot!!!

.
.
Photobucket
location : shop lot depan smk st michael, lorong merpati
.
.
Photobucket
i ♥ zam zam nasi lemak
.
.
Photobucket
my brother cakap makan zam zam nasi lemak kena makan dengan tangan....
.
.
Photobucket
bagi yang tak boleh makan pedas macam bebe ada gulai kurma...
.
.
sejak i rekomen zam zam nasi lemak kepada sawsomi, sawsomi sudah jatuh cinta sama itu mamak ....hohohoho...

4 comments:

  1. ada eh? apasal en abu x penah bw saya? adalah dia pun x tahu kewujudan zam zam nasi lemak ni?

    oli...sila bgtau sy kedai ni di belah mana?

    ReplyDelete
  2. woww lauk pauknya mmg menarik.. tengok sambal nya nampak sedap!!

    ReplyDelete
  3. bahaya tu dah terjatuh cinta kat mamak hehehehhee

    ReplyDelete
  4. kat alor setar ke kedainye oli....adus bikin terliur jek ni hah

    ReplyDelete