Monday, March 8, 2010

cerita jumaat malam

biarlah orang lain bosan apabila baca blog ni daripada hidup tuan blog bergelora macam ombak kan!!!
hidup orang biasa macam tuan blog ni sememangnya biasa-biasa ajer...cuma sebulan sekali membonuskan diri untuk makan di restoran...inilah aktiviti di awal bulan apabila dapat gaji...pertengahan bulan dah start merajinkan diri untuk masak sendiri kerana gaji yang disimpan di bank semakin berkurangan tanpa sebab yang diketahui....nak buat aduan kat bank tapi kerap terlupa...biarlah...lantak laaaa....[ikut stylo sawsomi]
.
.
Khamis malam lepas, ikut sawsomi pi WW(wangsa walk)...[selepas ni, entry yang bakal muncul semuanya terjadi di WW]...strudels francais kat WW sudah dijuai semula kepada HQ...so, sawsomi sebagai ketua kuli kena pi jaga kedai kerana tiada kaki tangan yang mencukupi sehingga terpaksa pinjam tangan dan kaki my sawsomi...itulah punca kenapa i dan sawbebe sering melepakkan diri di sana....
.
.
Alang-alang gaji belum habis...alang-alang belum makan dinner...so, kami pun makan kat popeyes...
Photobucket
tak boleh tahan betul dengan gaya sawbebe....terlebih gedik pula bila orang tak suruh dia posing...
.
.
Photobucket
.
.
Photobucket
1 set ni RM10.90...ada 1 ketul ayam goreng , ada 1 roti [i panggil roti yang macam roti tu roti],ada 2 ketul drummet [rasanya drummet kot...tak kan chicken wings pula kot], ada 1 tenders, 1 mashed potato dan 1 soft drink...
.
.
Photobucket
i ♥ kfc kerana ayam goreng kfc telah terpaku dalam hatiku!!!!

2 comments:

  1. aiyoo cam ne nie nak dating, u suka KFC.. ai plak x berapa suka KFC hihihi

    ReplyDelete
  2. jumpa somi u tadi kat CIMB bawah ofis i...
    i dun like POPEYE, roti yang bukan roti macam biskut tapi roti, ayam ntah apa2, mashed potato yang tak sedap... rugi duit!! masuk A&W lagi best!!

    ReplyDelete