Thursday, March 11, 2010

On ur mark! Get Set...biggest loser!!

semangat yang sangat-sangat- sangat membara tau!!!
tak ada main-main punya tau!!
kali ni sangat serius punya tau!!!
u dont play play arrrr!
[i kick u arrr!]
.
.
.
.
.
.
kami dah start!!
'kami' tu diwakili oleh...
Kumpulan A : sawsomi
dan
Kumpulan B : me
.
.
Berat kumpulan A : 111kg (10/03/2010)
Berat kumpulan B : 62kg (10/03/2010)
.
.
Tempoh bertanding : Bergantung sejauh mana mampu bertahan dengan godaan makanan....
.
.
Pemenang : % fat loss
.
.
p/s 1 : harap misi kali ni akan berjaya memandangkan sawsomi pun turun padang sama-sama...selalunya dia akan menjadi penghalang yang men'fail'kan misi i...[menuding jari ke orang lain]
p/s 2 : entah timbang rosak ataupun mata yang rosak...berat kami turun 1kg dalam 1 hari...[Day 1 : jalan-jalan kat taman dan dinner makan sup abc + 3 sudu nasi]
p/s 3 : dinner malam ni makan ulam orang putih....
p/s 4 : ada suami isteri / couple mana yang nak join kami? join sama-sama kita meningkatkan ke'slim'an kita!!!
.
.
.
.
.
mari laungkan slogan:
Jangan takut jadi LOSER!!!!!!
[syiok sendiri]

4 comments:

  1. go go go!! Keep it up!!
    Dah ada partner senang sikit!

    ReplyDelete
  2. i tunggu masa pantang jer...

    ReplyDelete
  3. mcm nak join sekali jea
    nnti nak tanya hubby ena tu
    perut dah melendut sgt suami ena tu

    ReplyDelete
  4. kalau ai n papa mya joint boley dak??

    ReplyDelete