Friday, April 30, 2010

telan mati puan pengetua, luah mati 2 orang teacher tu...

Politik betul nursery bebe tu!!!

Disebabkan tak puas hati dengan pengetua,
[sebab puan pengetua nak tukar pengasuh ke nursery lain...pengasuh tu tak puas hati sebab dia cakap dia tak ada buat apa-apa salah...kenapa mesti fikir u ada buat apa-apa salah? tak boleh fikir yang u ni hebat, mereka nak tukar u ke sana untuk menjayakan pengasuhan di sana?]
2 orang teacher tu bongkarkan semua rahsia dengan penuh emosi!!!
[sampai puan pengetua tak bayar duit buku kepada tauke cina pun mereka bongkarkan...sampai bulan-bulan dapat berapa ribu from parents pun mereka bongkarkan...]
Alasannya...
mereka cakap mereka dah banyak tolong puan pengetua COVER,
sekarang mereka nak bagi parents tau yang sebenar-benarnya!!!
mereka cakap,
jangan cakap mereka yang bagitau semua ni!!!
hehehehehehe

mereka siap hasut i pergi buat spotcheck...
pastu mereka cakap,
mereka nak bagitau pengetua macam ni :
'Mummy sufei rasa tak sedap hati, dia datang buat spotcheck, dia terkejut tengok makanan tengahari, dia juga tak puas hati dengan tempat tidur...'
[sedang memperalatkan i]
serius, i tengok makanan tengahari OK ajer...nasi putih, sup ayam, sedikit ayam carit[tak tau eja], sedikit carrot...
serius, apa salahnya tidur di bawah kipas...
[kat rumah bebe pun makan macam ni...kat rumah bebe pun tidur macam ni...so apa the masalahnya?]

2 orang teacher tu siap cakap hanya i saja yang tak complaint...
masalahnya nak complaint pasal apa?
[i rasa puas hati dengan nursery sekarang berbanding dengan nursery lama...]
pasal 11 orang budak yang muntah-muntah [keracunan makanan] pasal makanan?
i tak tau pun kejadian ni sehingga rahsia terbongkar 2 hari lepas...
bebe i tak kena...
so, adakah patut i yang pergi complaint dan bukannnya mak bapak 11 orang budak tu?

masalahnya
i tanya sue roslan,
[anak pompuan same school dengan bebe]
dia cakap 2 orang teacher tu tak bagi tau dia apa-apa pun...
maknanya
2 orang teacher bebe tu sedang memperalatkan i lor untuk menentang puan pengetua lor!!!


u ingat puan pengetua tu bodoh meh?
takkan dia tak tahu u 2 orang teacher punya kerja meh?
i tak boleh nak bayangkan
apa reaksi puan pengetua kalau dia dapat tau
2 orang teacher ni dok memburuk-burukkan nursery...
hehehehee...
perluke i membesarkan hal ni?
hehehehehe


Photobucket
bebe tengah suap sendiri makan nasi...mak oiii tak tumpah yoiiii...dah habis makan tau pula angkat mangkuk ke dapur...kalau kat rumah, hmmm jangan harap laaa...

Photobucket
menurut 2 orang teacher tu, budak-budak terpaksa makan juga makanan yang tak lazat ni kerana lapar...
TAK LAZAT berdasarkan semua makanan dimasak tanpa garam, pastu kalau fishball tu sepeket ajer untuk 40 orang budak [tapi hari tu i tengok tak sampai pun 40 budak...], puan pengetua suka simpan makanan lama-lama dalam peti sejuk, then makanan menjadi keras dan kering, so budak-budak makan dan buang...dan sebagainya...[i tak tau nak tiru balik apa yang mereka cakap laaaa]

Photobucket
time tidur...
menurut 2 orang teacher tu, budak-budak dikehendaki tidur sekali di hall sebab pengetua nak jimat elektrik...

salam friday

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Doa Buat Alanna..'

Terbaca from blog nieza
sejak dah jadi mummy orang,
i menjadi lebih berkeperimanusiaan,
hati i menjadi lebih mudah tersentuh,
i boleh menangis bersungguh-sungguh membaca story mereka tak kira di mana saja...

sebab

sebab

sebab

selalu meletakkan diri dalam keadaan mereka....

'Doa Buat Alanna..'


tak mampu nak lakukan apa-apa untuk si kecik dan family si kecik ni...
so, hanya boleh bagi doa
DOA BUAT ALANNA...
semoga ALANNA cepat sembuh!!!
semoga kedua ibu bapa tabah menghadapi dugaan ni!!!

Thursday, April 29, 2010

bebe yang handsome

bebe : 蘇菲 suka SABINA!

[sufei suka Sabrina]

mummy : Sabrina 美美嗎?

[Sabrina cantik tak?]

bebe : 美!

[Cantik!]

mummy : 蘇菲美美嗎?

[sufei cantik tak?]

bebe : 蘇菲 tak 美! 蘇菲 handsome!!

[sufei tak cantik! sufei handsome]

pengsan!!!

Wednesday, April 28, 2010

cari 3 hari 3 malam baru jumpa...

sawsawlady.com tukar baju themes…

bukan nak kutuk,

wordpress theme ni entah apa-apa…
nak tukar theme ajer pun kena cari 3 hari 3 malam baru jumpa yang bersesuaian…yang ni pun ada cacat kat side bar…tapi nak buat macam mana, tak tau nak edit..hanya boleh dibiarkan kecacatan tu…
[bagi i, nak guna wordpress kena celik HTML]
kalau berduit boleh upah designer design blog,
tapi agak-agaklah juga...
blog ni bukannya blog bisnes ke, blog artis ke...
blog ni blog entah apa-apa
tempat untuk i syiok sendiri ajer...
dah laa kena bayar domain dan hosting rm100/year
ni nak upah designer pulak..
mesti sawsomi siku kepala i...

apa-apa pun,
blogspot lebih friendly user…

P/S : Theme ni ok tak?

Think Before You Post

Everyone Know your Name

.
.
.
.
.
Bulletin Board




p/s : mummy, mummy...mulai hari ni...kita tempek gambar kaki dan tangan kita dah ya!!!!

祝自己生日快樂

32歲!
我還糊塗到記錯...以為自己33歲了呢!
沒有覺的自己又老一歲了,
可能是記錯的原因,所以突然覺的自己年輕了...哈哈哈哈
今天日子沒甚麼不一樣,太陽還是一樣的從東方冉冉昇起,早上還是要準備bebe去上學,只是今天bebe比平常乖了一點,讓我不必用高8調的聲量來催她...
祝福少了,代表朋友少了...
是不是很失敗呢!
也不能怪朋友,他們的生日我也沒祝福呀! !
今年自己的生日禮物,當然想擁有很多物質啦!需要的,不需要的...可是就是沒錢買咯! !可能會買一個laptop吧!也不強求啦...有就有,沒有就沒有...不想再增加債務...
還是許個願吧! ! !
希望自己健健康康,能發達當然是最好不過啦!
希望家人健健康康...老人家福如東海,壽比南山...弟弟妹妹能出人頭地...
希望honeybee健健康康,能夠賺大錢...哈哈哈哈...非常的實際對嗎?
希望bebe健健康康的長大...
健康對我們沒錢人來講真的超級重要! ! !
may allah bless me and my family always...amin
還有,
還有,
祝我們的生意興隆!!
HUAT Ahhhhh!!!
再讓我輕輕的對自己說聲:嗨?芬,生日快樂

Tuesday, April 27, 2010

♥ HAPPY 32 BIRTHDAY TO ME ♥

2010年四月28號
我的32歲生日

提早一天在VICTORIA STATION慶祝

Photobucket
本來是坐在火車廂裡,但是太romantic又太窄。 。 。真的不太適合我們了

Photobucket
蘇菲破壞了別人家的romantic氣氛


Photobucket
32歲了

Photobucket
搬出來外面。 。 。舒服多。 。 。

Photobucket
与我的小??合照。。。

Photobucket
我們的食物

Photobucket
我可愛嗎?

Photobucket
全家福。 。 。希望不要只這一天對我好...


Photobucket
Photobucket
吃飽了,要回家了。 。 。


p/s : 祝自己永遠幸福快樂!!!

bebe punya school trip 2010

hi hi hi aunty
selamat malam opppssss salah salah...
selamat petang baru betul sebab bebe tulis untuk esok hari....
saya bebe aka sawsawlady junior aka sofea aka sufei...
kali ni bebe nak cerita company trip bebe...oppppsss salah...school trip bebe ke kilang chocolate dan celebrate bebe punya birthday in advance kat KFC pada 15 april...




bebe no idea laaa tulis malam-malam buta nie....tambahan pula bebe dah tak ingat dah apa yang berlaku hari tu...
.
Photobucket
bebe orang yang terakhir naik bas...hebatkan!!! jangan komen-komen apa-apa pasal ni, nanti mummy saya marah...mummy saya ni kepala angin sikit [bukan sikit tapi banyak]
.
Photobucket
bebe dan kawan-kawan bebe dalam bas...tak nampak kepala kami kan? hehehehehe...nak nampak kepala kami, tunggu kami semua besar dulu....
.
Photobucket
bebe duduk dengan Nurin Sofea...bebe suka nurin, bebe juga suka buli Nurin...
.
Photobucket
bebe tak tau laaa apa yang mereka lakukan...bebe ikut ajer teacher dan kawan-kawan...bebe lebih berminat makan itu chocolate daripada tau cara nak buat chocolate...kan kan kan mummy kan...mummy selalu upah bebe chocolate lepas bebe makan ubat...kan kan kan mummy kan...tapi kebanyakannya mummy buat-buat lupa tak kasi bebe chocolate...bebe juga selalu nampak mummy sembunyi-sembunyi buka peti ais, pastu sumbat chocolate ke dalam mulut...bila bebe tanya mummy makan apa...mummy akan buat buat muka bodoh...ish ish ish mummy ni...ingat bebe tak tau mummy curi-curi makan chocolate ke?
.
lepas jalan-jalan, tengok-tengok...saat yang ditunggu-tunggukan telah tiba...jeng jeng jeng...
Photobucket
yeay yeay yeay dapat makan chocolate....thank you aunty....
.
.
Photobucket
bebe cepat-cepat habiskan chocolate dalam tangan bebe...kemudian bebe tanya kawan sebelah bebe, nanti aunty tu akan bagi lagi tak?
.
.
Photobucket
bebe dapat lagi seketul chocolate....Nurin, nurin jangan ambik bebe punya tau!!! kalau nurin nak, nurin mintak dengan aunty chocolate tau...
.
.
Photobucket
teacher suruh bebe buat PEACE...nanti tunjuk gambar kat mummy tau!!! bebe buat peace ni demi mummy yang tercinta...
.
.
Habis makan chocolate free, teacher bagi tau nak bawa bebe dan kawan-kawan balik dah!!!
Rupa-rupanya bukan balik ke school,
tapi teacher bawa bebe dan kawan-kawan ke KFC, kfc kat c4 ampang nak celebrate birthday bebe dan juga kawan-kawan bebe...
.
.
Photobucket
bebe tengah dengar teacher membebel...teacher pun sama dengan mummy...suka ulang dan ulang dan ulang ayat yang sama....boring laaaa teacher...
.
Photobucket
bebe main dengan chicky...bebe main dengan kawan-kawan bebe...bebe main sampai pengsan....
.
Photobucket
birthday boy dan birthday girl...
.
.
Photobucket
sebelum balik ke school, bebe dan kawan-kawan dan teacher dan chicky ambik gambar ramai-ramai...
.
.
.
gd nite...bebe nak tidur dulu...esok kena school ada sportday laaaa [pemberitahuan : pendidikan jasmani]....bebe kena simpan tenaga yang secukupnya untuk main sampai pengsan lagi...

16700

to aunty sue,

mummy bebe berjaya tangkap nombor 16700...

mummy bebe ni memang SUKA benda percuma...

aunty

aunty

bebe nak bagitau aunty,

mummy bebe main tipu tau...

mummy buka 20 link aunty sue,

16690, 16691, 16692, 16693, 16694, 16695, 16696, 16697, 16698, 16699, 16700, 16701, 16702....

bebe pula yang jadi mangsa kena tutup satu-per-satu tau...

ishhh ishhh mummy ni...

Inilah bukti kegigihan mummy bebe...

[http://imansyahirah.blogspot.com/]

Photobucket

.

Photobucket

.

.

actually bebe tak nak buat entry ni sebab mummy bebe tersalah tangkap nombor...mummy bebe ni sangat blur blur macam sotong...dengar depan tak dengar belakang...baca ayat atas tak baca ayat bawah...tu yang selalu timbul kesalahan teknikal...

tapi mummy dah bagi arahan suruh bebe tulis entry 16700 ni...

bebe kena patuh,

bebe kena tulis juga entry ni...

apa-apa pun aunty,

bebe nak bagi tau

just for fun!!!

tak payah nak layan mummy bebe tu sangat...

pemeriksaan gigi percuma by colgate di t3sco

mulai sekarang bebe akan ambik alih tugas mummy...bebe nak meringankan bebanan mummy...bebe akan ganti mummy tulis blog dan fb...hahahahahaha
Photobucket
bebe dah bersedia untuk kai kai [jalan-jalan]...kali ni daddy dan mummy nak bawa bebe pergi t3sco...bebe ikut ajer...janji dapat keluar jalan-jalan...
.
.
sampai ajer t3sco, mummy ternampak ada pemeriksaan gigi percuma colgate kat hujung-hujung sana...maka mummy pun tak sabar-sabar jalan ke sana...mummy dengan kepochi tanya handsome boy yang pakai baju colgate...handsome boy tu suruh mummy isi borang...lepas tu, baru dia bagi mummy free gift...actually mummy just nak free gift ajer...so, mummy pun isi borang...isi nama bebe...bebe yang kena jadi mangsa pula...ishhhh...
Photobucket
bebe punya turn...bebe sangat takut tiba-tiba tengok doktor yang bermask dan bersarung tangan putih...bebe ingat doktor tu nak potong bebe...nasib baik mummy paksa bebe duduk...kalau tak bebe dah lari likang pukang....
.
.
Photobucket
bebe buka mulut luas-luas...doktor tengok sana, tengok sini...dia pun cakap NEXT...mummy tak puas hati, dia ambik kesempatan ni tanya doktor gigi pasal masalah bebe yang suka gesel gigi time tidur malam...doktor bagi tau mummy, anak dia pun gesel gigi time tidur juga...doktor cakap itu normal...bebe tau, mummy tak puas hati dengan jawapan ini...sebab mummy membebel bagitau doktor dia ada terbaca maklumat kat internet...gesel gigi ni ada berkaitan dengan cacing dalam perut dan juga tekanan...OMG! bebe ada tekanan ke? memang pun...bebe ada banyak tekanan...mummy asyik nak potong tangan bebe ajer sebab bebe suka pukul orang, bebe suka cubit orang...mummy asyik nak bebe jadik good girl...bebe memang good girl...macam mana nak good lagi...isshhh...mummy ni...
.
.
Photobucket
inilah free gift yang mummy nak tu...bebe dah leraikan satu-per-satu untuk dijadikan mainan...mummy jeling bebe...tapi bebe buat buat tak nampak jelingan maut mummy tu...bebe tau...mummy nak jaga keanggunan dia di public, maka dia akan control ayu punya...hehehehehe
.
.
mummy dan daddy nak makan sambal udang petai...so, mereka kena makan kat restoran santai...sebab kat situ punya makanan sesuai dengan tekak daddy dan tekak mummy...
Photobucket
bebe bagitau mummy, bebe nak minum air...sebenarnya bebe nak main air...nak main cawan...sementara bebe tengah main air, daddy dan mummy tengah mengumpat pekerja kat situ...sebab daddy baru marah seorang staff lelaki yang menengking daddy...apa lagi...daddy pun marah balik itu pekerja laa....isssshhh isshhhh daddy ni...mummy pula dok kipas kasi daddy panas buntot...ishhh ishhh mummy ni...perangai mereka berdua ni sama ajer laaa...
.
.
Photobucket
bebe tengah minum air dalam cawan kecil...mummy pula perasan bebe ni cute dengan gaya ni...dia pun cepat-cepat keluarkan hp dia untuk ambik gambar bebe minum air...ishhh ishhh mummy ni selalu syiok sendiri tau...
.
.
Photobucket
bebe dah kenyang makan dan daddy mummy pun dah kenyang makan...mereka tambah nasi tau...kuat makan betul mereka berdua ni...bebe dah puas lari kat t3sco...sekarang ni bebe dah nak balik rumah...
.
.
Photobucket
ohya, lupa nak bagitau...t3sco telah upah bebe jadi guard kat t3sco...tak boleh masuk tanpa kebenaran bebe...siapa yang nak masuk kena bagi bebe money money...money money akan disalurkan ke tabung mummy...hahahahahaha

Monday, April 26, 2010

Adakah i sudah insaf dan taubat?

rasa macam dah berkurun-kurun,
tak FB dan BLOGGING kat ofis!
haizzzz
apa-boleh-buat...
bila 'result baik'
orang lain maaa tutup sebelah mata, buka sebelah mata lor...
bila 'result tak ada baik'
orang lain maaa mempertikaikan ni, mempertikaikan tu lor...
.
.
terasa diri sungguh keji...
kat rumah bukannya tak ada line internet...
tapi dok gatal nak guna line internet ofis...
apa salahnya malam-malam online
tapi
tapi
malam-malam ialah my kualiti masa untuk diri sendiri dan juga untuk bebe
apa lagi...
TIDUR AWAL lor!!!
[sawsomi punya kualiti masa ialah dengan channel sport!!!Weekday i just berselisih dengan dia dalam rumah purata 1-2 jam sehari...]
.
.
.
p/s : secara jujurnya, i melampau juga dalam bab-bab kejahatan ni!!!
p/s to norrimie : u tak usah risau sebab u KREKO maaaa...air tak akan tenggelam hidung u...teruskan usaha gigih tau!!!
p/s to cikbos : tak boleh tulis blog kat ofis, i tukar setting blog i kat ofis, boleh kan?

TOLONG TOLONG

macam nak block orang ofis baca blog i yaaa?
.
.
.
situasi sebenar:
Kami semua guna 1 line internet...
IP yang sama...
kalau i block IP tu,
ADAKAH I SENDIRI PUN TAK BOLEH MASUK BLOG I?
.
.
.
.
PERHATIAN : ini AUTOPUBLISH yaaaa!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[sebenarnya tipu, update kat ofis...guna line ofis...]

Saturday, April 24, 2010

rasa menyesal pulak...

bila sawsomi tanya i birthday i nak hadiah apa,
i dengan selamba jawab I TAK NAK APA-APA...
[masa tu i rasa i sangat anggun]
i dah menyesal dengan jawapan i!!!
[hari ni i macam tiba-tiba pulih ingatan dan rasa macam nak hantuk kepala sendiri ke dinding]
sawsomi, boleh i tarik balik jawapan i dan tukar dengan jawapan lain....
[boleh kan...kan kan kan]
.
.
.
p/s No.1: nak auto publish pada 26hb tapi terpublish pula pada 24hb hari tu...perhatian khas untuk cikbos dan spy-spy beliau...
p/s No.2 : mummy dan bebe batuk kong kang kong kang macam nak terbatuk keluar semua organ dalaman terutamanya waktu malam...

Wednesday, April 21, 2010

rezeki bebe...dapat free french fries

Photobucket
hujan renyai-renyai...malas nak buka payung...so tudungkan dia dengan selendang i yang kedut macam sayur masin...
masa balik from nursery, ini budak minta nak kek, so pergilah beli kek...dah siap beli kek, dia tak mau pula kek dia nak french fries...
so, kena pergi beli french fries kasi dia pula...ini semua terjadi adalah kerana mummy dia malas masak lor...
.
.
Photobucket
muka 10 sen sebab tak berjaya paw AIR...
.
.
dapat free french fries...
Photobucket
time nak bayar, boss pompuan tu cakap dia belanja bebe...
macam tak percaya ajer...
thanks ya sebab belanja my gilr french fries...next time tak akan pergi lagi sebab segan...

hehehehe hahahaha yeeeeee haaaaaa

Photobucket
tiket free toy story 1&2 Double Feature 3D
.
.
.
p/s : dapat lebih 1 tiket...boss memang prihatin laaa dengan staff yang sudah berumahtangga...thanks boss

Tuesday, April 20, 2010

bebe punya imagination

Photobucket
.
.
Photobucket
.
.
kenapa size i mesti 'lebar' dan 'besar'?
i kena berhati-hati dah...
badan i semakin melebar ni...

hehehehehe

hehehehe
[senyum keji]
hehehehehe
[senyum keji]
hehehehehe
[senyum kepuasan]
sebab
sebab
sebab
pihak sekolah bebe kena bertolak ansur dengan ketegaq and kedegilan i!!!
hehehehehe
yessssss!!!

Monday, April 19, 2010

award : Uber Amazing Blog!

i terlalu senang,
merayau-rayau blog kawan-kawan...
[hakikatnya tak senang lor! hakikatnya tengah curi tulang]
.
.
then i perasan nafiiz [http://nafiiz.blogspot.com/] bagi i award!!!
award di bawah ni!!!
Photobucket
happynya dapat award!!! thanks nani!!!
tapi,
uber tu apa?
[cetak ilmu pengetahuan punya pasal that y tak tau apa tu uber?]
yang i faham tu... Uber[skip] Amazing Blog! ajer....
hehehehe
tiba-tiba terperasan blog syiok syiok sendiri ni Amazing!!
hehehehe
[kenapa i suka tulis heheheheehe kan]
Blog ni Amazing meh?
[dah kembang...]
tapi
tapi
jangan kembang dulu sawsawlady oiiii...
hang kena jawab 2 soalan che oiiii
Dapat award kena jawab 2 soalan...
A. Nukilkan 5 fakta menarik tentang beliau pemberi award ini :
1...Nani ialah isteri kepada Hafiz, mama kepada amira dan rayyan!
2...Nani suka senyum, suaranya sangat lembut...
3...Nani seorang yang pemalu...
4...Nani ialah kawan dari fp, kemudian menjadi kawan baik!
[kira kawan baik laaa kan sebab kita tak gaduh...hehehehe]
5...Nani pandai buat kuah rojak!
.
.
.
.
Tulis fakta/hobi tentang diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:
[walao...part ni sungguh mencabar lor]
errrr...
errrrrrr...
errrrrrrrr....
1...Suka membebel...
2...Suka merungut dalam hati...
3...Suka menganalisis orang lain [lebih kurang dengan mengumpat laaa]
4...Suka marah bebe, lepas tu sayang macam tak cukup tangan...
5...Kurang kesabaran dan kurang keimanan...
6...Suka curi-curi ambik gambar bebe dengan kamera my sis...
7...suka tulis blog...
8...Tak suka buat kerja rumah...
9...i selalu digigit nyamuk! Nyamuk selalu gigit i seorang saja mungkin darah i manis kot...
10.i lap sawsomi bila dia SABAR dengan i dan bila dia tak tinggi suara dengan i [tapi i selalu tinggi suara dengan dia]
11.i suka bila mood bebe baik...
12.i addicted to FB! wajib masuk ke fb sehari 100 kali ke atas untuk mengikuti perkembangan kawan-kawan...[i sedang berusaha hentikan ketagihan ini]
13.i malas nak reply komen...
14.i sedang geram dengan teacher bebe sebab dia tak kasi i sambut birthday bebe pada 18 may akan datang!
15.Tak boleh nak stop pula tulis pasal diri sendiri!!!
16.i suka makan chocolate![birthday i 28 nie...pandai-pandai ya my fren!!]
17.i hanya minum air kosong di ofis ajer...[di rumah i langsung tak minum air...that y hari isnin i selalunya deman sebab i lupa minum air kosong hari ahad]
18.i suka hehehehehe
tanpa sedar,
i dah tulis begitu banyak...
[cis...pura-pura buat-buat susah pula]
hehehehehe
.
.
.
C. Pilih penerima award seterusnya..n describe tentang mereka:
1...Norrimie [http://norrimie.blogspot.com/]
Dia ialah kawan sekolah menengah i, dulu kami tinggal di jalan tanjung bendahara...
2...makcik rehan [http://makcikrehan.blogspot.com/]
MR yang sangat cute...anak dara sulung dia sebaya dengan bebe...
3...sue [http://imansyahirah.blogspot.com/]
sue selalu bagi hadiah kat bebe dan juga i...
4...watie [http://quefamili.com]
blogspot kami sama-sama diremoved oleh encik google...mengelopong kami pada akhir tahun 2008
5...amy [http://sweetdarling79.com]
siapa-siapa berminat dengan SCORE A, bolehlah hubungi dia...
.
.
.
siap!!!
bersungguh-sungguh i tulis blog ni!!!
bayangkan kalau dudlu i belajar begitu tekun,
pasti sekarang i ialah seorang doktor...
[kenapa doktor? tak tau...mungkin doktor kelihatan sungguh hebat kot dengan ada benda yang boleh dengar denyutan jantung pesakit]
bayangkan kalau i buat kerja dengan begitu serius
[maka penjualan majalah tak akan merosot]
huhuhuhuhuhu

orang biasa-biasa terlaksana impian yang kecil-kecil

semakin hari
mulut ni semakin jahat!!!
Dah laaa macam longkang,
pastu macam tong sampah pulak...
.
.
Photobucket
mulut ini budak pun tak berhenti pot pet pot pet...
.
.
semalam ialah hari ahad,
hari ahad ialah hari malas masak,
[kalau tak silap, bulan ni dah 18 hari i tak masak]
kami lunch kat restoran hj sharin low....
Photobucket
bebe makan nasi goreng CINA...
.
.
Photobucket
sawsomi sedang memerhatikan NASI ITIK....
.
.
yeayyyy...
Photobucket
i punya NASI ITIK...
sedap...sedap...sedap...
[tapi sawsomi cakap tak suka sos yang siram kat atas itik tu...tapi dia cakap itik sedap...]
sos yang siram atas itik tu masam-masam manis...
keseluruhannya, sangat matching laa dengan itik tu!!!
.
.
Photobucket
tinggal tulang ajer...
HEAVEN HEAVEN HEAVEN
next time i nak beli SEEKOR makan SEORANG!!!
hehehehehehe
.
.
Photobucket
bebe in merah ang ang!!!
sesuai pula dia dengan merah...
[dia tak sesuai hijau laut]