Thursday, May 20, 2010

Jemputan mama aqilah

last sunday, mama aqilah aka puteri satu buat house warming + doa selamat + 3rd birthday bash aqilah...ceremony 3 in 1...

i telah berjaya mengambil kesempatan ini men'kepochi'kan diri...hehehehehe

last year mama aqilah jemput kami pergi 2nd birthday bash aqilah kat KFC...tapi kami tak dapat hadir....[dah lupa apa benda yang sangkut kami last year...sawsomi pun tak ingat dah...]

so, this year...kebetulan kami balik sg pelek...OTW balik KL, kami pun singgah rumah mama aqilah kat nilai untuk makan-makan sebagai penebusan last year...hehehehehe...[dok dekat-dekat tak berjumpa, bila dah dok berjauhan barulah ada peluang nak berjumpa...hebatkan?!]

nasib baik kami sempat sampai sebelum aqilah potong kek....
Photobucket

Photobucket
mama aqilah tengah buka kotak kek...

Photobucket
uncle aqilah suruh aqilah senyum, tapi aqilah buat muka ni!!! lawak laaa aqilah nih!!!!

Photobucket
birthday girl dengan keknya....

Photobucket
birthday girl n bebe!!! sebaya!!! aqilah 11 may...bebe 18 may...mya 23 may....

p/s : thanks akak sudi menjemput kami ya!!!!

2 comments:

  1. baca n baca n baca tiba2 ada nama mya hahaha..

    hepi belated besday aqilah :)

    ReplyDelete
  2. thanks so much oli sudi datang... akak sangat happy dapat jumpa ashadiah yang cantik itu... husband oli sangat2 peramah... nanti kita jumpa lagi ye...

    ReplyDelete