Thursday, May 27, 2010

just u and me

semalam,
sebelum balik kerja,
i call sawsomi,
tanya dia kat mana?
dia cakap,
dia 'TENGAH KERJA' lagi...
so,
i pun cari aktiviti dengan bebe laaaa!!

Rupa-rupanya,
sawsomi sebelum pukul 5 dah sampai rumah...
Konon-konon nak kasi lorpo[bini] dia SURPRISE laaaa...
mana tau lorpo dia lurus orangnya...
last-last lorpo pula yang kasi sawsomi SURPRISE dengan lepas kerja tak balik rumah!!!
hahahahaha
hahahahaha

Dah sawsomi cakap dia TENGAH KERJA, hari ni balik LAMBAT SIKIT [dia punya sikit tu sangat sangat sangat sangat BANYAK]
Mula-mula ingat nak pi JJ Maluri,
tapi dah akhir bulan,
CASH dah tinggal tak banyak...
kang berkenan dengan apa-apa, tak boleh nak beli pula...

then, tanya bebe nak tengok wayang tak?
punya laaa suka bebe!!!
bebe tanya : 去 'madbely' [sebutan yang betul ialah MID VALLEY] 看戲eh?{pergi midvalley tengok wayang eh?}
[2 may hari tu bawa dia pi mid valley tengok toy story 1&2...then dia ingat sampai sekarang]
Akhirnya bawa bebe pi Galaxy Ampang tengok wayang!!!

Maka mak dan anak pun dating kat situ sampai 9 malam!!!

Photobucket
i 1st time tengok SHREK [tersimpul lidah nak sebut...maklumlah bahasa orang putih tak bagus]

Photobucket
suruh bebe berdiri kat tengah-tengah poster tu...tapi dia takut, so, suruh dia pegang ekor kucing gemuk tu sebagai bukti kami pi tengok movie ni!!!

Photobucket
bebe nak tengok toy story 3!!!

p/s : gambar-gambar diambik dengan hp air buatan negara China...ish ish ish...teruk betul kualitinya!!!

4 comments:

  1. bestnye sofea nengok wayang.. cik mya manyak takut masuk wayang so lum cuba sampai sekarang.. masa upin ipin jek dia nengok.. tue pun puas pujuk..

    pandai sofea kan kan kan jom dating ngan auntie nengok wayang :)

    ReplyDelete
  2. bestnya sofea...... mesti luas senyumannya.. ahahkss

    ReplyDelete
  3. amboi syoknye berdua tgk wayang.....lieya tegelak tang madbely tuh....comey jek...budak2 ni cepat ingat tempat2 yg best kite bawak die kan oli....

    ReplyDelete
  4. seronoknya tengok wayang berdua..hikss

    ReplyDelete