Friday, May 28, 2010

magic ink digantikan dengan lipstik

i 'melukis' muka i dalam bilik;


bebe pula 'menconteng' muka dia kat hall!!!
Photobucket
dengan menggunakan pensel magic ink ni...[tak sure benda ni panggil apa...tapi kita orang dari kecik dah panggil benda ni magic ink!!]


Photobucket
operasi membersih muka lor!!!
pensel magic ink tu dah dirampas dan disita untuk keselamatan anak dara ini!!!

4 comments:

  1. Wah... rajinnye baby... I nak make upkan dia bleh tak oli?

    ReplyDelete
  2. Lama tak lawat blog oli..
    alahai anak dara tu macam2 ye..hihi..takpe oli dia pun nak melawa juge tu..mujur bukan dinding yang dicontengnya

    ReplyDelete
  3. saya plak panggil kaler magic hihihi.. wah sofea main make up make up yer.. ari nie cik mya dari pagi sampai petang akan bawak ke malam main masak2

    ReplyDelete
  4. keh keh keh .....anak dare camtu ar oli, kecik2 dah mau makeup heheheheh

    ReplyDelete