Friday, May 14, 2010

shhhhhh....ini adalah my rahsia!!! [sorry, belum tiba masa untuk share di public]

sawsomi ajak amoi butik tu keluar dating!!!

God,
if u wujud,
u tolong kuatkan hati i!!!
i rasa nak pitam dah!!!
i sambil taip entry ni sambil menangis walaupun di ofis!!!

kalau i tanya sawsomi face to face...
mesti gaduh punya!!
1. sebab i buka fb dia tanpa kebenaran dia
2. dia mesti cakap dia main-main saja...

walaupun main-main,
i tetap tak syiok lor!!!

bolehke ambil benda ni main meh?
semua benda pun start dari light light, ringan-ringan...
kemudian jadi berat-berat lor...
yang si amoi tu pun langsung tak rasa segan or malu...

patutlah laaa
kebelakangan ni
asyik nak tinggi suara dengan i ajer...
dah jemur dah dengan i...
yang luar punya masih fresh!!!

what should i do?
adakah perkahwinan kami hanya boleh bertahan 4 tahun?
yang paling i risaukan ialah bebe...
bagaimana dengan bebe?
mereka akan bagi bebe kat i meh?
mereka mesti gunakan alasan i tak ada basic agama...mereka pasti akan rampas my bebe punya....
if,
mereka rasa mampu mendidik bebe dengan baik!!!
i redha
kesian bebe,
kecik-kecik dah kena hidup dengan orang lain!!!


sawsomi,
kalau u rasa dah sangat-sangat sangat sangat tak puas hati dengan i...
Tolong jangan buat i dengan cara ni!
OK!!DEAL
jangan main kayu tiga!!!
u tau i tak tahan dengan semua tu!!!
cukuplah pengalaman yang lepas tu berlaku sekali dalam hidup i!!!
as u say
datang secara baik
pergi pun dengan baik!!!

god,
please jangan uji i dengan cara tu!!!
i tak kuat, ok!!!

No comments:

Post a Comment