Thursday, June 10, 2010

Air Bandung Tarik Teluk Intan

[masih lagi dengan feeling pelancong from london...hahahahaha]

kali ni nak cakap pasal AIR BANDUNG pula....
I tak suka minum air bandung. Faktor utama sebab air tu ada SUSU!!! Faktor kedua, mereka tak pandai buat!!! tak sedap...tak rasa ke'lemak'an air bandung tu!!! [betulkah menggunakan LEMAK untuk menyifatkan kesedapan air bandung?]

Akhirnya,
i telah minum AIR BANDUNG yang tersedap yang tekak i pernah rasa!!!

Photobucket
AIR BANDUNG TARIK di Teluk Intan!!!!

I kasi dia ini...
Photobucket
Memang sedap laaaaa!!! semua rasa cukup!!! yang penting cukup 'lemak'...i boleh habiskan 1 gelas plastik tu!!! [selalunya 1 teguk pun dah tak lalu...]

Photobucket
Penjuai tu tarik air bandung dengan benda ni!!! special kan!!!
1st time i nampak tool macam ni!!!!! kat mana ada juai ya? heheheheh..nak beli satu pukul peragut!!!!

Photobucket
i minta dia demo sekali lagi sebab tak sempat nak ambik gambar...hahahahahaha....

**** terserlah kejakunan i..

Photobucket
maklumlah kat london tak ada benda macam ni...
kah kah kah
tulah yang jakun sangat!!!

2 comments: